dpk.fi

2009/2

Onnittelut. Suomen kaikkien aikojen yleisurheilijoiden kuninkaiden joukkoon kuuluva Lasse Vire'n täyttää 22.7.2009 kuusikymmentä vuotta. On aika kuunnella yksi legendaarista juoksuista Montreaalin 5000 m juoksu. Mielenkiintoinen yksityiskohta: video leike piti etsiä YouTubesta, Yle Areenalta kun löytyi vai audio leikkeitä. Video juoksusta.

Käveleekö Suomi Areena Pori Jazzien yli?
Lähes 70 tapahtumaa ja yli 300 puhujaa Suomi Areenassa neljän päivän aikana, onko se liikaa? Ei välttämättä, runsaasta tarjonnasta oli varaa valita kiinnostavimmat keskustelut. Kaikissa tilaisuuksissa ei ollut mahdollisuutta käydä jo pelkästään niiden päällekkäisyyksien takia. Mielenkiintoisia keskusteluja oli monia; keskustelu kesäteattereista, nettitekijänoikeuden villi-länsi ja propagandakuvia Suomesta sekä monia muita.
Jos liikkui alueella ilman ennakkosuunnittelua Suomi Areenan tapahtumat olivat piiloitettu pihoille ja olivat hankalasti löydettäviä. Miksi Areenan tilaisuuksia ei ollut järjestetty ollenkaan Buccon terassille joka olisi kerännyt ohikulkijoitakin paikalle. Jazz kadun uudistuminen ei näkynyt, jonka Jazzien toimitusjohtaja Katja Leppäkoskikin kyllä myönsi "Jazzkadun kehittämisessä on vielä tekemistä". Mitä se sitten olisi? Pitäisikö keltaisen riisin myyntipaikkoja rajoittaa ja keskittyä enemmän paikallisen ruokakulttuurin esittelyyn ja tarjontaan.

Suomen ensimmäinen automatisoitu myymälä avasi ovensa Kullaalla. Kyläkauppojen katoaminen, herätti Sami Lindstedin perustamaan kyläkaupan, nykyaikaisen sellaisen. Kaupan jossa kassat ovat historiaa ja asiakas valitsee maksaa ja kuljettaa tavaran pois yhdenkään fyysisen silmäparin osallistuessa kauppatapahtumaan. Miten tämä on mahdollista? Se on mahdollista kun on yrittäjä joka rohkeasti uskoo tekniikan tuomiin ratkaisumalleihin.

Suomi Areena tapahtumassa 17.7.2009 Elokuvaohjaaja Timo Koivusalo kertoi tekeillä olevan elokuvansa Täällä Pohjantähden alla kuvauksista Satakunnan museossa.

Pääministeri Matti Vanhanen avustaa tai sitten ei kaavoituksen järjestelyissä, satanen olisi tarjolla!

Keskustelua kesäteattereista Suomi Areenassa. Keskustelijoina Ohjaaja kirjailija Juha Hurme, Näyttelijä Maria Kuusiluoma, Turun kaupunginteatterin entinen johtaja Ilpo Tuomarila, Alpo Suhosen tilalla Satakunnan Kansan toimittaja ja teatterikriitikko Ville Hammarberg sekä yleisö. Katso video.

Herkullista, kasvishodareita.

Presidentti Martti Ahtisaari kertoi näkemyksiään Suomen maabrändistä Suomi Areenassa. Maabrändiä ihmetellään.

Ville Komsi ilmastonmuutosta hyssytellään. Kuuntele haastattelu.

Suomi Areena Pori Keskiviikko
- Ikuisen poudan maa 15.7.2009 kello 12-13.15 keskustelua on mahdollista seurata suorana screeniltä. Screeni sijaitsee Café Jazzin vieressä. Keskusteluun osallistuvat presidentti Martti Ahtisaari, Nokia Oyj:n toimitusjohtaja Jorma Ollila ja kirjailija Kjell Westö. Tilaisuuden juontaa Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes.
- Internet tekijänoikeuden villilänsi kello 16- 17.15 Porin taidemuseon kahvila. Kansanedustaja Jyrki J Kasvi, Vihreät Maria Rehnbinder toimitusjohtaja, Kuvasto ry.

Jos pankkiautomaatti sylkee rahaa vaikka omatili olisikin tyhjä, ei kannata heti riemuita ja alkaa lappaa rahaa poveen ettei käy kuten Ruotsalaismiehelle.

Kun Matti ei ota kantaa, Ex puoliso Merja Vanhanen älähtää "Toimittajista julkinen lista". Kuronen, Ruusunen ja Mertala teidänkin kommenttejanne keskustan vaaliraha jupakassa odotetaan.

Hyvä Pizza paikka Pori Jazzeille ja Suomi Areenaan tulijoille 14-19.7.2009 löytyy 600 metrin päässä Elelärannan Jazzkadulta, kartta.

Katastrofi elokuvien vyöry jatkuu syksyllä vedenpaisumuksella. Never before has a date in history been so significant to so many cultures, so many religions, scientists, and governments. 2012 is an epic adventure about a global cataclysm that brings an end to the world and tells of the heroic struggle of the survivors [Trailer].

Katso HD elokuva trailereita Applen movie sivustolla, (Linkki: katso lista vasemmalla). Tiedostot ovat isoja ja lataus kestää yhteysnopeudesta riippuen. Elokuva trailereiden laadusta saa käsitystä mihin ollaan menossa kun yhteys nopeudet kasvavat, tv -ohjelmiakin toivottavasti voi joskus katsoa livenä HD laatuisena netistä. Trailerien katsomiseen vaaditaan QuickTime, sen saat tästä.

Lasse Norres pelkää medioiden boikotoivan Spearsia, kuten kävi Ruotsissa. Toivotaan median myös tekevän niin. Suomalaislehdet lähtevät boikottiin mukaan.

Jos, uutiset palvelevat, ketä? Kysyy lukija Uuden Suomen Turun Sanomista referoimaa juttua "Suomi lamautuu vuorokauden sähkökatkoksesta".

Kepu puukottaa itseään kunnes vammat ovat sitä luokkaa että koko puolue joutuu vetäytymään julkisuudesta. Kanki Kaikkonen haluaisi että puoluehallitus kutsuttaisiin koolle.

Formula kuski Kimi Räikkösen ura finaalissa marraskuussa, veikkaa veikkaaja-lehti. Veikkaaja veikkaa Kimin siirtyvän ralli poluille. Voihan olla että koko juttu on feikkausta.

Porin yksinvaltias malttaa siirtyä syrjään. Jyrki Kangas jatkaa vielä Pori Jazzin taiteellisena neuvonantajana. [HS-digi]

Riku Rantala kommentoi ihmisyöntiä. Madventures matkailuohjelmassa esiteltiin perinteistä ruokakulttuuria.

Verkkoviestimet eivät saa kuvata Britneyn konsertissa. Jos menet konserttiin kuvaa kännykällä ja Seiska kyllä julkaisee.
Helsinki-Areenalla yksi turhuuden tähti pulveripöllyisten managerien ympäröimänä.

Morgan Freeman menossa naimisiin lapsenlapsipuolensa kanssa. Freeman 72 Hines 27. [W]

Yksityinen ja julkinen esittäminen YouTubessa
Kun Ylen toimitusjohtaja Mikael Junger laittoi YouTubeen videon jonka taustalla soi musiikki josta hän ei ollut maksanut tekijänoikeus maksuja lehdistö havahtui ja Junger muutti videon yksityiseksi. Petteri Järvinen pohtii blogissaan onko tekijänoikeus laki aivan tätäpäivää. Ymmärrettävää on jos julkaisija saa teoksestaan taloudellista hyötyä että tekijänoikeus kysymyksiin suhtaudutaan aivan eritavalla kuin yksityiseen käyttöön. Yksityishenkilön YouTube videoilta vaaditut tekijänoikeusmaksut voidaan rinnastaa yksityiskäyttöön jota maksut eivät koske. Joku vaatimattomasti myynyt artisti voi netti julkistuksen innoittamana kerätä lisääntyneenä levymyyntinä maksuja jotka muuten jäisivät saamatta. Tekijänoikeus laki on ajastaan jäljessä ja ne rippeetkin askartelevat liiaksi yksityishenkilöiden latausten ympärillä. YouTube on paisunut niin valtaisaksi että jos sieltä riisuttaisiin kaikki materiaali josta tekijänoikeus maksuja ei ole maksettu, loppu materiaali mahtuisi pariin kenkälaatikkoon. Esimerkki Teoston hinnoittelu politiikasta vuosituhannen alusta. Suomalainen Pixxoff harrastelijoiden videoita esittävä sivusto vaati tekijäoikeus maksujen olevan kunnossa ennen kuin suostuivat ottamaan videoa esitettäväkseen. Teosto olisi vaatinut yli 300 euroa (se oli markka aikaa n. +2000mk) musiikkikappaleen esityksestä. Junger teki merkittävän "kokeilun" ehkä tietoisesti , toivottavasti se potkii lainlaatijoita liikkeelle sorvaamaan uutta tekijänoikeuslakia jossa yksityishenkilöt rajataan lain ulkopuolelle.

Petteri Järvisen blogi kirjoitus tekijänoikeuskorvauksista.

Kolumnisti Matti Esko Hytönen on sanonut painavan sanansa Iltalehden kolumnissaan. "Tähän mennessä Sarasvuo on uskaltanut irroittaa kätensä Kuitusesta vain, kun he ostivat tomaatteja Kauppatorilta. Jari ei pystynyt maksamaan yhdellä kädellä". Noin siis Hytönen, rankkaa on kolumnistin elämä, kun pitää torikojujen takana piileskellä juttuja metsästääkseen. Otsanahka kireällä odotamme Hytösen kolumnia Jussi Lammen uudesta Jippu suhteesta. Hytönen varmaan löytää sen oleellisemman sehän voisi olla vaikka "Lampi ei irroita uuden tytöystävänsä kädestä edes men's roomissa käydessään". Hytönen varmaan kertoo jatkosta. [Päivitetty 26.1.2010]

Jämi Fly In tapahtuma on jo perinteinen ilmailusta kiinnostuneiden keskuudessa, sään suosiessa sen voi lisätä koko perheen tapahtumaksi. Video tapahtumasta. YouTubessa sama video hieman muutettuna.
Lisää kuvia tapahtumasta Flightforumin sivuilla.

Kun kolmessa tunnissa sataa seitsemän ämpärillistä vettä neliömetrille, kuten Porissa kävi 2007, vahingoilta ei voida välttyä. Suurtulvienkin varalle voidaan suojautua, suojaustoimet pitää vain pystyä aloittamaan kuivankauden aikana. Sadevesi viemäreitä ei kuitenkaan pidä mitoittaa kerran sadassa vuodessa tapahtuvaa suurtulvaa silmälläpitäen. Vedet voidaan ohjata ojiin puroihin ja puistoihin. Hulevesien järkevällä ohjailulla, maaston oikeanlaisella muotoilulla uudisrakennuskohteissa säästetään turhalta viemäreiden kaivuulta. Hs

Blogi kirjoitukset voivat kaivautua juttujen lähteille. Uuden Suomen päätoimittaja kiittelee kansalaisjournalisteja.

Porkkanamafia yrittää saada äänensä kuuluville.

Jämi Fly In ilmailutapahtuma Jämin lentokentällä 10-12.7.2009. Missä sijaitsee Jämi.

Nokian ympäristöjohtaja Kirsti Sormunen kehuu kännykkää paremmaksi ja vähemmän energiaa kuluttavksi kuin läppäriä. Erikoinen vertailu, toki käyttömukavuudestakin pitää maksaa. Moniko viitsii kännykällä oikeasti surffailla.

Kesko ei hyväksy ihmislihan syöntiä. Toimittaja ihmetteli suht tuoreennäköistä kalloa.

Varo, ilmalämpöpumppu voi olla täysin turha. Ilmalämpöpumpuissa on varsin suuria eroja. Myynti kasvoi viime vuonna 30 prosenttia.

Tapio o Neva lahtelainen virkamies. Näin väittää blogissaan Pekka Siikala, omiin tutkimuksiinsa vedoten.

Intistä loppui juoksu. Timo T.A. Mikkonen jyrähti "mikäli hänellä olisi langat käsissään koulutusta pidennettäisiin parilla kuukaudella". Pöhköili jo Lappeenrannan varuskunnassa.

Jussi Lammen kesäromanssi "Helle voi olla vaarallista vanhemmalle miehelle" kommentoi R -kioskilla lööppiä lukeva neitokainen.

Obaman inhimilliset piirteet hymyilyttivät Ranskan presidenttiä.

Tietosuoja valtuutettu selvittää Facebookin ja MySpacen taustat. EU:n tietosuojavaltuutetut etsivät nettiyhteisöille pelisääntöjä, ja keskustelu yhteisöpalveluiden kanssa on käynnissä.

Keskustapuolueseen jäävät henkilöt joita politiikka vähiten kaipaa
Europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäen mitta toimimattomaan puoluejohtoon alkaa olla täyttymässä. Puoluesihteeri Jarmo Korhonen piileskelee vaikka puolue alkaa olla historiansa kovimmassa kuristusotteessa. Yhtä vähän kuin perusduunaria on perusmaajussia vaikea määritellä, vaikka keskustapuolueen politiikka on ollut tosijunttia. Kalli istuu hepan peräkärryssä kommentoimassa tilannetta "keskusta on avannut puoluerahoituksensa muidenkin pitää tehdä samoin". Puolueen naisilta on tullut eniten kritiikkiä, eli siellä suunnalla on vielä "munaa" ja keskustan miehistä alkaa tulla munattomia metsäänjuoksijoita. Vanhaselta ei tule mitään kritiikkiä Keva rikkomuksia kohtaan, tai sitten hän ei muista. Kepulle kirjanpito rikoskin on inhimillinen erehdys. Muistamme Kekkosella olleen loppuaikoina myös muistiongelmia. Tilanne alkaa olla melko Matti.

Onko Bing parempi kuin Google? Microsoftin kesäkuun alussa julkistaman Bing-hakukoneen tuloksia voi verrata Googleen erityisellä hakutulosten vertailusivulla.

Basware nappasi ison tilauksen Yhdysvalloista.

"Kun mikään ei riitä" on sanottu Googlen Maailmanvalloituksesta. Uusimpana ja tuskin viimeisenä on tuoda markkinoille oma Chrome -käyttöjärjestelmänsä. Google kertoo, että Chrome OS:n suunnittelun tavoitteena on tehdä virus-, haittaohjelma- ja tietoturvapäivitysvapaa käyttöjärjestelmä. Mullistavaa on että se on ilmainen, tähän asti laitevalmistajat ovat joutuneet lähinnä Microsoftille pulittamaan muutaman roposen Windows käyttöjärjestelmästä. Aluksi se tulee vain miniläppäreihin, julkistus on noin vuoden kuluttua.

Kesätapahtumien järjestäminen ei saa aina perustua voiton maksimointiin
Beachfutis vaati ilmaiskuljetuksiaan vierailleen viikonloppuna 3-5.7.09 Porin Yyterissä järjestettyyn festivaaliin.
Porin Linjojen vastaus oli että he eivät tee sponsorointi sopimuksia. Tästä suivaantuneena Beachfutis järjesti omat maksulliset kuljetukset. Lisäksi Beachfutis oli ulkoistanut alueen siivouksen työttömille pullopantti palkalla, samalla piti myös kerätä roskat mukaan. Roskat jäi keräämättä ja alue oli jälkisiivottava useampaan kertaan. Iso kysymys on miksi ihmiset kuvittelevat pääsymaksun maksettuaan olevansa oikeutettuja unohtamaan alkeellisimmatkin käytöstavat.
Beachfutiksen halu säästää siivous ja kuljetus kustannuksissa taisi kuitenkin lopulta iskeä omaan nilkkaan. Pelkällä pullonpalautuspantti korvauksella kun on vaikea palkata motivoitunutta henkilökuntaa.
Yyteri Meeting moottoripyörä tapahtuma kolmanneksi suurin Suomessa siirtyi historiaan kun kaupungin matkailusta vastaava Maisa ei suostunut että meeting tapahtuma olisi saanut pitää oluenmyyntitulot itsellään. Meeting organisaation olisi jopa pitänyt luovuttaa Maisan käyttöön ilmaiseksi muutamia henkilöitä hoitamaan oluenmyyntiä.
Asiasta voi lukea lisää Satakunnan Kansan sivuilta.

Valveutunut SK:n lukija oli viikko Beachfutis tapahtuman jälkeen kuvannut Yyterin roskaista rantaa.

Duffy Pori Jazzeilla Kirjurinluodon Areenalla torstaina 16.7.2009. Mercy albumilta Rockferry.

Kesän 2009 Suomi Areenassa Porissa 14-17 heinäkuuta 70 keskustelutilaisuutta, puhujia 320. Yksi mielenkiintoinen tilaisuus on Satakunnan museo ssa järjestettävä Suomi-Areena kino. Siellä saa ensiesityksensä uunituore Suomi markkinointifilmi.

Myös elokuvaohjaaja Timo Koivusalon etukäteismaistiaiset Täällä Pohjantähden alla elokuvasta. Tilaisuus on perjantaina 17.7 klo 11.00-14.30. Kartta museoon. Suomi Areenan esittely video tapahtumia vuosienvarrelta.

Suomen teillä voi törmätä mitä ihmeellisimpiin virityksiin.

Päästökauppa vauhdittaa työpaikkojen katoamista Suomesta
Talvella 2005 selittämättömät sähkökatkokset johtuivat siitä että Fortum myi päästöoikeuksiaan niin paljon ettei sen kannattanut enää tuottaa sähköä. Asiakkaille ei kerrottu todellista syytä vedottiin vaan joihinkin teknisiin ongelmiin.
Kertoo Pellervon taloudellisen tutkimuslaitoksen toimitusjohtaja Pasi Holmin. Päästökauppa voi jopa lopettaa Suomesta paljon energiaa kuluttavaa metallinjalostus teollisuutta, suosimalla vähän sähköä kuluttavaa "kukkakeppi" ja torikauppaa.
Energiayhtiön ostaessa päästöoikeuksia, siirtää se summan sähkölaskun hintaan. Jos energiakustannukset nousevat vielä paljon nykyisestä tietää se kymmenientuhansien työpaikkojen katoamista Suomen perusteollisuudesta.

Oulun seurakunnan kirkkovene tunnus herättää ihmetystä. Siitä vaan mainos bussin kylkeen, saisi suut makealle.

Jarmo Korhonen keskustan puoluesihteeri pakeni jälleen "metsään". Metsätöitä puolueen ei silti kannata Korhoselle antaa sillä tuskin hän erottaa omaa ja naapurin tonttia toisistaan ja saattaa siinä kaatua leimaamatonkin puu jonkun kesämökin päälle. Korhosen on syytä pysytellä metsän siimeksessä ja syksyn tullen rapsutella Nurmijärven herran mökinovea jos vaikka siivoustalkoisiin pääsisi mehua tarjoilemaan.

Ikä ei ole este opetella uutta tekniikkaa ja naapurikin voi jelppiä jos ens hätään ei saa helppiä.

Väärinkäytökset vähenevät, Eu mepit eivät voi maksaa enää palkkaa sukulaisilleen tai perheenjäsenille. Näin toimivat viimekaudella kymmenet mepit. Kuten eivät voi myöskään ostaa muutamankympin lentolippua Helsinki-Bryssel ja kuitata siitä 1000 euroa ja pitää itse loput. Pienillä kikkailuilla meppi saattoi saada helposti 5000 euron palkanlisän kuukaudessa. Olisikin mielenkiintoista herättää keskustelua kuinka moni suomalaismepeistä on kalastellut omaan pussiinsa vääristelemällä todellisia kuluja.

Kuhmolainen luontokuvaaja Antti Leinonen kuvaa ja elää luonnon ehdoilla.

Osta Aston Martin saat Toyotan kaupanpäälle.

Tosikertomuksia havumetsien maasta tarjoaa MTV3 lauantaisin.

Suurhuijari Bernad Madoff ja 150 vuotta kakkua. Hän ei ehkä viimeisistä paloista pääse nauttimaan tai voisi kuvitella niiden olevan jo aika mauttomia. Ei päässyt nauttimaan Yhdysvaltalainen sarjamurhaaja Arthur Shawcross 250 vuoden tuomiotaan loppuun kun noutaja haki pois, toivottavasti tuomion täytäntöönpano jatkuu kovennettuna. Hänet tuomittiin 11 naisen taposta. Kuinka monta Madoff välillisesti tappoi?

Virpi Kuitunen vastaa häneen ja Jari Sarasvuohon kohdistuneeseen kritiikkiin. Uusi Suomi peesaa.

Tuulikki Ukkola sanoi blogissaan 29.6.2009 sen mitä moni on Jari Sarasvuosta ajatellut. Odotamme Sarasvuon vastinetta.

Kesä ei ole mitään ilman kesäteatteri kokemusta, kuulee monen sanovan puhuttaessa kesän vietto tapahtumista.
Yksi vuodesta 1972 lähes katkeamattomasti toimineista kesäteattereista on Hämeenkyrön Myllykolun kesäteatteri. Nobel-kirjailija F. E. Sillanpään synnyinkodin "Myllykolun pihapiirissä on jotain suomalais romanttista tunnelmaa joka on pakko kokea päästäkseen lomafiilikseen", luonnehti väliajalla eräs lomalainen. Jussi Kylätaskun Runar ja Kyllikki on tämän kesän näytelmä. Kartta myllykoluun.

The 11th Hour. Me ihmiset emme tuhoa luontoa - lopulta me olemme niitä, jotka tuhotaan. Tämä on pääteesi dokumentissa, joka haastaa meidät puuttumaan globaaleihin ilmastonmuutoksiin ennen kuin on liian myöhäistä. Leonardo DiCaprio on tuottanut elokuvan. Ensiesitys 28.6.2009.

Muhammad Alia siteerannut vasemmistoliiton uusi puheenjohtaja Paavo Arhinmäki pistäisi kuin ampiainen.

Pauli Aalto-Setälä vastaa Sarasvuon vuodatukseen.

Neil Hardwikin musiikkielokuvan "Jos rakastat" kuvaukset alkavat pian (kesällä 2009).

Paratiisista Helvettiin voidaan luonnehtia Pauli Aalto-Setälän työuraa. Kotimaa lehdestä seiskan roskajouralismin johtoon siirtyvälle Aalto-Setälälle käynti seiskassa on vain yksi extreme kokemus lisää. Kotimaa -lehti, Seiska -lehti. Näyte Seiskan huippujournalismista, vai sanoisiko kuten moni ajattelee "ei vähempää vois kiinnostaa".

Paavo Arhinmäki johtaa nyt vasemmistoliittoa. Kansan Uutiset kommentoi valintaa.

Jari Sarasvuo pyytää armoa. Toimittajat satiaisia Sarasvuon mukaan, eikö hän itsekin ollut aikoinaan toimittaja. Edellinen armonpyytäjä oli Niklas Herlin. Mikä näiden miljonäärien itsetuntoa riipii jos julkisuuden henkilöinä eivät kestä että heistä ollaan kiinnostuneita. Ohjeeksi voisi antaa alkakaa köyhiksi, no satiaiset heitäkin saattaa vaivata, mutta ei paparazzit.

Tekniikan tohtori Arja Tola perusti seuralaispalvelun naisille. Kuuntele ja katsele video jossa Maria Veitola haastattelee palvelun perustajaa mukana myös "Tommi". Palvelun netti sivulle. Sanottakoon nyt niille jotka huudahtavat jipii nyt saa seksii rahalla, Tola painottaa että kyseessä ei ole parituspalvelu. Hinta voi muodostua monelle kynnykseksi, halvimmillaan 50 egee tunti eläkeläismummon kanssa torikävely on hieno teko, mutta korvaako kela? Kerro mielipiteesi palautelomakkeella.

Jos tämä viikonloppu on buukattu täyteen varaa aikaa Suureen purjelaivatapahtumaan The Tall Ships' Races Baltic järjestetään Turussa 23. - 26.7.2009.

Haluaisitko lentää kuumailmapallolla suomalaisessa kesäyössä? Vielä ehtii jyväskylässä näin voi tehdä 24.-28.6.2009.
1 st Midnight Balloon Rally tapahtumassa.

Onko radio Helsinki tuttu Utsjoella tai Jurmossa? Kuuntele, linkki oikealla, sieltä se sinunkin genresi saattaa löytyä. Loma vinkki: Utsjoki-Jurmo 1352 km.

Paul McCartney perii Michael Jacksonin? Vuonna 1985 Michel Jackson osoitti pelimiehen liikkeitä ostamalla julkaisuoikeudet 4000 kappaleeseen naurettavan pienellä summalla - 48 miljoonalla dollarilla. Tällä hetkellä oikeuksien arvo on ??? miljoonaa dollaria ja Jackson omistaa ne yhdessä Sonyn kanssa. Listalta löytyy yli 200 Beatles-biisin lisäksi mm. Bob Dylanin Blowin in the Wind sekä kappaleita Joni Mitcheliltä ja Stevie Nicksiltä.

Europarlamentaarikko Satu Hassi vaatii uusia vaaleja vaalirahoituskohun vuoksi.

Michael Jacksonin läpimurto kappaletta Thriller (1982) myytiin 104 miljoonaa kappaletta. Jacksonin tavaramerkki oli myös Moonwalk- tanssi. Kaikkiaan myytyjä levyjä on 750 000 000 kappaletta, kunnioitettava määrä elämäntyötä.

Julkisen sanan neuvoston puheenjohtajan (JSN) Pekka Hyvärisen viimeinen kolumni Aamulehteen.

Kehittyvien maakuntien suomi (KMS) jakoi myös vaalitukeaan kansanedustaja Marja Tiuralle 20 000 euroa Tuira on Ylen politiikan toimituksen päällikön Olli Ainolan avopuoliso. Ainola on ylen uutiskatsauksissa kommentoinut suvereenisti vaaliraha skandaalia sanallakaan mainitsematta puolisonsa kytköksiään. Ylen pitäisi pikaisesti miettiä politiikan toimituksen päällikkönsä asemaa vaalirahoitusuutisten välittäjänä ja kommentoijana. Asian on ottanut esille Julkisen sanan neuvoston (JSN) puheenjohtaja Pekka Hyvärinen.

Michael Jackson on kuollut 29.8.1958 - 25.6.2009. IS , IL CNN , EXP , NYT , LAG.

Tirisevän kuumaa viikonloppua (26.6-28.6.09). Yhtä lämmintä oli viimeksi elokuussa 2007. Tilastoa 1900 -luvun alusta.

Yksi mies ohjasi KSM:n vaalirahat Tapani Yli-Saunamäki.

Saharasta sähköä Eurooppaan. Saksalaiset aikovat ratkaista Euroopan energiaongelmat aurinkovoimalla. Jos sähkö tuotetaan tulevaisuudessa aurinkovoimalla kasvihuonekaasupäästöistä saadaan leikatuksi helposti 80 prosenttia.

Oulangan kansallispuisto sai lottovoiton sanoo puistonjohtaja Kari Lahti. National Geographic lehti julkaisi kahdeksan aukeaman jutun puistosta. Yhdeksän miljoonan kappaleen painoksena leviävä National Geographic on yksi maailman luetuimmista ja alallaan arvovaltaisimmista julkaisuista. Kansallispuistojen omat markkinointibudjetit ovat olemattomat, joten Oulankakaan ei olisi saanut omilla keinoillaan mitenkään kunnollista julkisuutta maailmalla. Nyt sitä tulee roppakaupalla.

Surkeat säät toivat RMJ:lle puolen miljoonan tappiot.

Älä näytä tätä lapsille, Iranilaisesta Neda Agha-Soltanista tuli Basij miliisin luotien uhri. Video osoittaa kuinka vaikeaa on estää tiedokulun levittäminen vaikka ihmisoikeuksia polkevat valtiot sitä haluaisivat. [Hs]

Koyaanisgatsi.

Älä unohda aamiaista kesälläkään. Yöttömän yön viettoa aavasaksalla 1946. Juhannusta odotellessa 1951.

Iltapäiväkahvit ovat miehille vaarallisia.

Yhdysvaltain presidentillä Barac Obamalla Rambon otteet.

Kiinalaisten koirien vaatemuotia.

Juhannus festivaalit ovat miljoonabisnes. Liikenne mateli aaton-aattona paikoin etanavauhtia.

Siepparin rahakätköt löytyi. Vaikenemisen syyksi on epäilty, että hän elätteli toiveita pääsevänsä nauttimaan rahoista päästyään aikanaan vapaaksi.

Morro tulee ja pelastaa viruksilta ja haittaohjelmilta täysin ilmaiseksi, miten käy F- securen kaltaisten yritysten?

Uskottavuus politiikalta menee jos joutuu turvautumaan valheisiin. Sanoi Ilkka Kanerva 1981. Oi niitä aikoja Päivi Paunu.

Teihin kohdistuu väitteitä valehtelusta. Miten kommentoitte tapahtunutta? "Ei ole mitään lisättävää" Matti Vanhanen pääministeri. Nova Group iltapäivä kahvilla kesärannassa. Vanhasella vakavia muisti häiriöitä 80 -luvun alussa eräällä keskusta vaikuttajalla oli samanlaisia oireita, pitäisikö nyt reagoida hieman nopeammin?
Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (Sdp) vaatii Matti Vanhasta eroamaan.

Vallankumouksen tulokset.

Juristi Juha Turunen tunnusti kidnappauksen. Katso video.

Johanna Tukiainen esiintyy RMJ:llä ilmaiseksi. Ei ollut rahaa st. Tropetsissa kun tilasi 3400 euron sampanjapullon ja joutui putkaan.

Siepattua Minna Nurmista pidettiin äänieristetyssä huoneessa. Sieppaaja tekeytyi postimieheksi. Sunnuntaina (14.6.2009) Vahdon metsissä oli kuhinaa kun ihmiset etsivät mahdollisia setelitukkuja, törmäten kuitenkin vain toisiinsa. Turvayritys Otson asiantuntija Tommi Nyström pitää mahdollisena, että Suomessa on jo kaikessa hiljaisuudessa maksettu lunnaita siepattujen vapauttamiseksi. Ruotsalainen Expressen -lehti kommentoi sieppausta.

Tummia pilviä taivaalla, ei aivan tavallisia palleroita. Kannattaa lukea Fred Hoylen kirja Musta Pilvi jossa superorganismi kertoo omalla tavallaan olemassaolostaan.

Tuloerot kasvavat kun niitä kasvatetaan. "Muutokset ovat rajuja, erityisesti tilastojen ääripäissä: suurituloisimman yhden prosentin käytettävissä olevat tulot kasvoivat vuosina 1990–2006 12,7 prosenttia, kun 1966–1990 luku oli ollut vain 2,2 prosenttia. Vastaavasti pienituloisimman yhden prosentin tulot kasvoivat 1990–2006 ainoastaan 0,9 prosenttia, kun edellisellä jaksolla kasvuprosentti oli ollut 10,3." Kertoo Erikoistutkija Marja Riihelä.

The New York Times verkkolehti tiivisti osuvasti EU -vaalien jännitystä kertoessaan että " yhtä paljon jännitystä kuin ruohon kasvun seuraamisessa". Artikkeli liittyi Mirto Revosta tehtyyn juttuun. Myös Revon mieltymys Chrysler 300 autoon yhdistää hänet poliittiseen esikuvaansa Yhdysvaltain presidentti Barack Obamaan.

Nelosen uutisten mukaan sieppaudraaman takana on Turkulainen yritysjuristi. Epäilty on suomessa käytännössä kuin tuomittu. Epäillyn nettisivut suljettiin tänään(14.6.2009). Epäilty yritysjuristi saa oman 10 000 000 jos syyllisyyttä ei pystytä osoittamaan, vai epäilettekö ettei juristi osaa rahastaa?

Niklas Herlin Cargotecin ja Uusi Suomi verkkolehden omistaja pyysi lehdessään ettei hänen siskonsa tyttären sieppauksesta kerrottaisi yksityiskohtia. Siepatun äiti on miljonääri Hanna Nurminen (os.Herlin)joka on naimisissa Merimaskulaisen maanviljelijän Jaakko Nurmisen kanssa. Hanna Nurminen tunnetaan kulttuurivaikuttajana ja Kustavissa järjestetyistä Volter kilpi -kirjallisuusviikoista. Arvopaperi-lehden listauksen mukaan Hanna Nurmisella oli viime kesänä Suomen 45:nneksi suurin pörssiomaisuus, joka oli arvoltaan 39,5 miljoonaa euroa. Täydelliseltä uutispimennolta tuskin voidaan välttyä, vaikka Herliinien teollisuussuvun jättiomaisuuden haltijat niin toivoisivatkin. Ei taida rahan voima kuitenkaan ihan koko Suomen lehdistöön riittää. Viikolla ollut etelä-suomea koskenut lentokielto liittyi sieppaustapaukseen, vaikka se yritettiinkin naamioda sotaharjoitus maanvyöryn piikkiin. Tapauksen vuoksi yksi Turkulainen keski-ikäinen mies on pidätettynä.
Viimeaikojen sieppauksista tuorein tapaus on Venäläisen öljy-yhtiön Rosneftin varapääjohtajan pojan Mihail Stavskyn kesäkuun alussa julki tullut sieppaus. Lunnasvaatimukset ovat jopa 50 miljoonaa euroa, Stavsky on vielä tiettävästi vankina.

Herlinit maksoivat 10 000 000 miljoonaa lunnasrahoja.

Vaara ilmestyy yllättäen. Hirvi Suomen vaarallisin eläin. Vuonna 2005 hirvi ja peuraeläinten aiheuttamia vahinkoja korvattiin 87 miljoonalla eurolla. Hirvikolareissa kuoli 12 ja loukkaantui 193 ihmistä. Hirvikolareiden vähentämiseksi rakennetut aidat ovat puhuttaneet kansaa puolesta ja vastaan. Mikä tekee hirvestä niin vaarallisen? Ylikonservaattori Ari Puolakoski Eläintieteellisestä keskusmuseosta vastaa: "Jos hirven kanssa kolaroi, niin konepelti osuu hirven kantapäihin, jotka ovat liki metrin korkeudella, ja kaikki hirven massa kaatuu autoon sisälle." Tämäkin hirviaita on jo osoittanut tarpeellisuutensa. Videon hirvet juoksentelevat kakkostien nakkilan hirviaidan tuntumassa, tien jonka perusparannus oli vaatimaton verrattuna keski ja Itä Suomen tiehankkeisiin. Maakunnan saamattomat politiikot voivat itseäänkin syyttää.

Kesäteatterikausi on alkanut, maan kaikki kesäteatterit täällä.

Maahanmuuttajista, mamuista keskustelun aloittamalla saa aina palauteryöpyn aikaiseksi kuten Päivi Lipposen "Alaikäisten maahanmuuttajalasten mielenterveyspalvelut", artikkelissa sinänsä ei ollut mitään ihmeellistä. Palautteita oli tullut 12.6.09 klo 10:42 - 13.6.09 klo 15:07, 208 kappaletta joka kertoo kuinka herkkä asia on keskustella suomessa mamuista.

Suomalainen toilailu myy maailmalla. Madventuresia ei lasketa mukaan, siinä on sentään hieman käytetty järkeä. Duutsoneissa annetaan mikron kuumentua niin että talokin palaa ja pojilla on hauskaa. Kun järjettömyyden tielle on lähdetty ja kuuluisuutta maailmalta haetaan sille ei varmaankaan tule loppua, pikku duutsoneita koulutetaan jo. Seiväsmatkoilla meno oli sentään vielä kesyä, duutsonien toilailuihin verrattuna.

Facebook ihmetyttää suojelupoliisia. Suojelupoliisin mukaan Facebookin motiiveita ja rahoitusta ei tunneta tarpeeksi.
Riku Kalinen suojelupoliisista ihmettelee mistä rahoitus tulee ja näin eräs lukija hänelle vastaa "Facebook Inc. just announced that Digital Sky Technologies, a Russian Internet-investment group, has invested $200 million in the social-networking company".

Mitro Revon avautuminen alkoi, vajaa viikko vaalien jälkeen. Jäämme odottamaan Brysselin paljastuksia.

Jee minulla on varaus. Kolme kertaa jonottamassa luonnonlohta, ja vasta varauksen kautta mahdollisuus saada oma "kiintiö". Harvoin torin kalakojulla on jonoja mutta nyt luonnonlohen tarjolla ollessa jonot kymmenmetrisiä. Lohenkalastuksen rajoitusten vapautuminen 9.6.2009 toi taas mahdollisuuden nauttia villilohen mausta, joka on aivan erilaista kuin kassikasvatettu Norjan Kirjolohi, villilohi ei ole niin rasvaista. Kirjolohihan on oikealta nimeltään sateenkaarirautua, kirjoloheksi sen nimesi Presidentti Urho Kekkonen. Pari kuukautta lohi käy pyydyksiin merellä ennen kuin se taas ui pohjoisen jokiin. Kertoo kalakauppias Satu Ruohonen.

Porilla varaa kieltäytyä Suomen kolmanneksi suurimman moottoripyörä tapahtuman järjestämisestä. Ari Hakala Smoton klubin puheenjohtaja pahoittelee tapahtuman menettämisen tekevän melkoisen loven Porin maineelle. Tapahtumiin tulee yleensä hyvissä varoissa olevaa keski-ikäistä porukkaa ja tilaisuus tuo järjestelypaikkakunnalle järjettömästi rahaa,
Suomen Motoristit ry:n puheenjohtaja Juha Lieslinna toteaa. Smotolle tarjottiin 66 prosentin alennusta leirintäalueen vuokrasta, mutta oluenmyyntiin lupaa ei, sen olisi Maisa (Maisa on Porin seudun matkailua hoitava yritys) hoitanut itse. Smotolle olisi jäänyt arpojen myynti. Ihmetystä herättää Beach Futis tapahtuma jossa järjestäjät saavat myydä olutta omaan piikkiinsä. Miksi ei siis Smoto?

Ylen ulkolinja dokumentissa "Lohi, punainen kulta" kerrotaan Norjan kassilohille syötettävän jopa anjovista josta on ensin tehty "kala pillereitä". Islantilainen öky kalajauhotehtailija ammuskelee laivallaan huvikseen merilintuja. Jotain myönteistäkin ohjelmassa on, jos puna-ahvenen ja muiden kalojen tulossa oleva markkinarynnäkkö siksi lasketaan. Samaa rehua niillekin todennäköisesti syötetään. Yhden lohikilon kasvattamiseksi tarvitaan 2-3 kiloa luonnonkalaa joka pääasiassa otetaan ravintoketjun alapäästä. Juuri sieltä joka on elinehto esimerkiksi villilohen säilymiselle. [Yle -ohjelmat] [!]

Kotisivujen uudistaminen voi käydä kalliiksi, ainakin valtionvirastoille, kuten Valviralle kävi. Valvira maksoi yli 220 000 euroa kotisivujensa päivityksestä veroparatiisissa toimivalle Accenture yritykselle, jolla ei ole edes pääkonttoria. Voi vaan kuvitella Suomen valtion muita tietotekniikka hankkeita ja niiden kustannuksia. Muutama vuosi sitten Porissa lanseerattiin suurella kohulla ruoka-automaattia Menumat vanhuksille, niitä valmistettiinkin muutamia kappaleita kunnes yritys meni konkurssiin. Kaarina Kailo tiivisti sen blogissaan "Ruokinta-automaatti vanhuksille on kuin koneistetun lypsykoneen käyttöönotto navetoissa." Syöttävä "jääkaappi" hankkeessa paloi muutamia miljoonia veronmaksajien rahoja.

Matkustajakone teki pakkolaskun tulipalo ohjaamossa! Kyseessä oli Airbus A330-200 -kone, jo kolmas Airbusseille sattunut onnettomuus vajaan kahden viikon aikana.

Arhinmäki ilmoittaa tavoitteekseen vasemmistoliiton täydellisen uudistamisen.

Airbusin moottori syttyi palamaan teki pakkolaskun Kanariansaarille. Huonoa tuuria Airbusseilla vai todellisia tyyppivikoja? [!]

Toimittaja kysyy Virpi Kuituselta onko yksityiselämä vakavaa. Onnea Virpille ja Jarille. Kaksi sanavalmista ihmistä, voisitte perustaa oman TV -ohjelman, Oprah tyyliin.

EU -vaalitappio oli liikaa vasemmistoliiton Martti Korhonen eroaa.

Vasemmistoliitto on kutsunut tiedotusvälineet eduskuntaan tänään klo 12. Pikaisesti järjestetyn tiedotustilaisuuden aiheena uskotaan olevan puheenjohtaja Martti Korhosen eroilmoitus.

Toukokuun ukkosmyrskyssä rikkoutunut sääksikamera korjataan poikasten rengastuksen jälkeen kesä-heinäkuun vaihteessa.

Tunnetko Lissabonin sopimuksen? Tässä tiivistelmä Anna Mikkolan sanoin. Euroopan parlamenttirakennuksen esittely.
Näin siinä kävi duunari kokoomuslaiset hylkäsi vasemmiston. Kyllä vasemmisto vielä nousee, Arhinmäki veturiin.
Paavo voitti Ollin kolan juonnissa. Tässä vielä Olli Hokkasen kuuluisa kolan juonti. Madventures tervehtii Paavoa.

Shortsit ja vielä niukat...missä? Näitä voisi sen sijaan nimittää säästeliäiksi.

SAK:n varapuheenjohtaja Matti Huutola veikkaa että 70 prosenttia SAK:n jäsenistä jätti äänestämättä.
Jos tuo pitäisi paikkansa, olisiko syytä miettiä äänestyspakkoa sakonuhalla, kuten monessa Eu maassa on käytäntö.
Kaikesta huolimatta Juha Vat-Vainion sanat kannattaa pitää mielessä.

Herää Jari unesta, vai oletko doupattu? IS

Ylen kesäuusintoihin kyllästyneen kannattaa ottaa vaikka pariksi kuukaudeksi Canal+ paketti ja nauttia hulvattoman hauskasta uudesta sarjasta Naisten etsivätoimisto no 1. Uudella konseptilla rakennettu sarja on jotain muuta johon olemme tottuneet. Sarjan tuottajina on sellaisia nimiä kuin Sydney Pollack, Rickhard Curtis ohjaajana Anthony Minghella. Minghella tunnetaan elokuvasta Englantilainen potilas. Kertovat jo että tuotantoon on panostettu.

Vasemmistoliitossa myönnetään että oli "virhe keskittyä Eu vaaleissa maahanmuutto, ihmisoikeus ja ympäristökysymyksiin" sanoi Minna Sirniö. Sirniölle tuli vaan ajatus hiukan liian myöhään. Mahtoivatko katsoa muiden puolueiden teemoja...samansuuntaisia kaikilla. Ei tavallinen pienipalkkainen jaksa filosofioilla leikkiä, konkreettisia esityksiä elämänsä perusasioiden parantamiseksi hän kaipaa. Sdp:ssä ei ole "duunari" ajattelua suvaittu enää Lipposesta lähtien. Lipposen politiikka oli pahinta oikeisto politiikkaa mitä demareilta olisi odottanut ja sama linja näyttää jatkuvan.
Tähän sopii siteerata Ilkka Luomaa "Tämän päivän pieni puolue kansalaisliikkeenä voi olla huomisen suuri vaikuttaja. Aate on heräämässä uudelleen. Arjen pienkuluttaja on huomannut tapahtumassa olevat ympäristömuutokset niin henkisenä oravanpyöränä kuin talouskiihkeytenä, mutta ennen kaikkea muutoksina ympärillämme, mistä kuintenkin ammennamme kaiken elinvoimamme."
Kuvassa maaseutumme muutamanvuoden takaa, joka kuvaa hyvin Sdp:n tulevaisuutta jos jotain ei tehdä ja pian.

Air Francen turmakoneen pyrstö on löytynyt, se herättää toiveita mustien laatikoiden löytymisestä.

Kansa kiitti ja jätti Ukko Metsolan (kok) rannalle Eu -vaaleissa. Metsola otti 100 000 euron lainan vaalimainontaan, mutta kertoo ettei tappio hänen rahoissaan tunnu "Tehdään jatkossa paljon laskutettavia tunteja ja tienataan Brysselissä edunvalvojana rahaa" hän kommentoi. Ukon vaimoa Robertaakaan ei valittu. Ei Metsoloilla juristiperheenä pikkurahan puutetta ole, joten rehvastelevat kommentit rahoistaan on varmaan perusteltuja. Pikkukylien sorateiden sepeliä mummojen silmille ruopinut Ari Vatanen saa myös palata lähtöruutuun. Ranskaan palattuaan varmasti miettii lausuntojaan erityisesti ilmasto museointiaan, josta hän syytti vihreitä.
Vaalien ehdottomat voittajat Timo Soini ja Mitro Repo ovat aika lohduton näky Eu parlamettilalon edessä, toivottavasti konkari mepit Heidi Hautala ja Satu Hassi opastavat heitä täyttämään lautasensa myös vihreillä aineksilla. Myös Anneli Jäätteenmäkeä Soinin kannattaa kuulustella sillä heillä tuntuu olevan samaa kriittisyyttä Eu päätökseteko koneistoa kohtaan.
Revolla on aineksia ainakin puhumaan asioista ja sitähän poliitikolta odotetaan. Liisa Jaakonsaaren mielestä Ortodoksipapit vauhdittivat Revon kampanjaa kriittisillä kommenteillaan. Jos Ortodoksikirkko olikin salaliitossa Revon kanssa tai Repo luikkii häntä kainalossa Sdp jäsenkirjaa hakemaan.
Kokoomus on maan suurin puolue, kertoo myös taloustaantumasta. Sdp romahtaa Urpilaisen verkkosukka kampanjoinnista huolimatta, tai siitä syystä. Hyvää ja määrätietoista oppositio politiikkaa Urpilainen on hokenut jo riittävästi, nyt pitäisi niitä tekojakin alkaa näkyä tai Urpilainen muistetaan tulevaisuudessa ainoastaan lehdistön mannekiinina.
Äänestys aktiivisuus maakunnittain jäi Pohjois-Karjalassa maan pienimmäksi 33,7% kokomaassa 40,3%.
Tässä ovat uudet mepit.

Ilta-Lehden vaalitulospalvelu. Paras ja selkein vaalitulospalvelu kautta aikojen.

Timo Soini jylläsi äänillään monet vanhat mepit. Mitro Repo pudotti poliitikkokonkari Kimmo Kiljusen.

Sdp vaarassa menettää yhden paikan (klo 20:42), Isä Mitro(ko) syypää? Monet demari kannattajat antaneet äänensä Soinille, Mitroon kyllästyneenä.

Pori Jazz lähestyy, joko olet varannut lippusi? Katso viimevuoden huippusuosittua Carlos Santanan konsertti kuvia.
Yleisöä oli paikalla n. 40 000 tuhatta. Nouseeko tämän kesän artisteista ketään yhtä suosituksi?

Lento 447 mysteeri syvenee. |1|2|3|4|5|6 simulaattorilentämista 7|8|9| turmakoneen osia löytynyt merestä. Tässä kaikki uutiset lentoturmasta Ilta-Sanomien mukaan

Nina af Enehjelmin suosikki on Pirate Bay ja laittoman materiaalin kopioiminen! Julkisuus on suloista. Ei nyt kansa sentään aivan mitä tahansa niele?

Italian pääministerin Silvio Berlusconin kohutut bile kuvat julkaisi El pais -lehti. Kuvat, varsinkin kuva 3 aika informatiivinen. Kuvassa tiettävästi Tshekin ex-pääministeri Mirek Topolanek. Valokuvaaja Antonello Zappadu oli salaa ottanut kuvat Berlusconin Sardiniassa sijaitsevalta huvilalta vuosien 2007 ja 2008 aikana. Viranomaiset tutkivat kuljettiko Barlusconi vieraita juhliinsa veronmaksajien rahoilla. Berlusconia epäillään myös suhteesta 18 -vuotiaaseen Noemi Letiziaan.

Länsi-Suomen merivartioston Super Puma meripelastushelikopteri etsii kahta kadonnutta Porin keskustan alueella.

Joskus kohtalo puuttuu peliin sopivalla hetkellä, sanoisi moni "toisinajattelija".

Missä viipyvät uusinnat Simon Templen seikkailuista,Rin tin tinistä, Lassiesta, Bonanzasta, Peyton Placesta, Virginialainen ja
Bat Masterson
. Näitä odotellessa Frank Sinatra - I' ve got you under my skin. Louis Armstrong -What a wodeful world.
Dean Martin -Thats amore.

Tiedot Air Francen lennolta 447 kerätyistä viesteitä kertovat koneen lentojärjestelmien heikentyneen dramaattisen nopeasti. Viime vuosien pahoja lento-onnettomuuksia. Helios Airways Flight 522:n maahansyöksy 14.8.2005 oli yksi lentohistorian mystisimpiä, joka kuitenkin pystyttiin selvittämään. Discovery esitti aikoinaan perusteellisen selvityksen flight 544 onnettomuuteen johtaneista syistä.

Viesti avaruudesta: äänestäkää Eu -vaaleissa. Kokoomuksen kannattajat epäilevät Stubin olevan ylikunnossa, kun kommentit ovat olleet niin vaisuja.

Anton pojan täti herjaa pojan äitiä mielenosoituksessa.

Nuori nainen pidentää miehen elämää, väittää uusin tutkimus. Ruotsalaiset viittaavat norjalaiseen ja ....
Vad betyder ordet tantra? Vilken är den populäraste sexställningen? Näiden uutisten jälkeen moni varmaankin haikailee aikaa jolloin kaikki oli ihanaa ja siveää? Tämän musiikin myötä voit hetkeksi palata "rajan tuolle puolen".

Ranska vahvisti turmakoneen putoamispaikan. Air Francen matkustajakone katosi maanantaina Atlantilla neljä tuntia nousun jälkeen. Koneessa oli 228 matkustajaa ja miehistön jäsentä. Näille paikkeille kone putosi, kuva. Meren syvyys alueella on 4-5 kilometriä.

Toimittajat voivat olla aika häikäilemättömiä juttuja tehdessään.