dpk.fi

2009/01

Naisten kympin jälkeen euroehdokas Sari Essayah oli täynnä vihaa

Kesä ja kärpäskausi lähestyy muistatko "mitä sie huiot" miehen? Hän on jälleen ajankohtainen Eu vaalien lähestyessä, puolustaessaan suomalaisuuden juuria.

Ensimmäinen Tukholman maraton juostiin vuonna 1979 ja sen voitti suomalainen Jukka Toivola .
Toivola voitti maratonin ajalla 2.17.35. Toivolalla todettiin 2007 liikehermoja rappeuttava ALS -tauti.
Tänä vuonna 2009 voiton vei Kenialainen Paul Kipkemei Kogo ajalla 2.15.35.
Toivolan aika on hyvin kestänyt ajan saatossa. Maratonin aikaan on radalla ja säällä merkittävä vaikutus, maailmanennätys on tällä hetkellä 2008 juostun Etiopialaisen Haile Gebreselassien nimissä 2.03.59. Tänä vuonna miehissä parhaan suomalaisajan juoksi kymmenenneksi tullut Johan Ehrs ajalla 2.29.02. Naisissa parhaan suomalaisajan juoksi kahdenneksitoista tullut Leena Puotiniemi 3.06.02. Perää piti suomalaisnaisissa Virpi Kokko 6.02.38 ja suomalaismiehistä Matti Hirvonen 6.04.03.
Katso Maraton uusintana universal sportin sivuilta tai tästä linkistä.

Tukholman Maraton Livenä Universal sportin lähettämänä lauantaina 30.5.2009 klo 15:00 suomen aikaa.

Korhola puhuu filosofian (Popperin) alkeista ja näin Popperin saavutuksista kerrotaan "Hänen suurin saavutuksensa tieteenfilosofian saralla oli falsifioitavuuden painottaminen induktivismin sijaan tieteellisten teorioiden todellisena tunnusmerkkinä. Popper vaikutti merkittävästi analyyttisen filosofian kehitykseen. Hänen tietoteoreettinen kantansa on instrumentalistinen, vaikka sen pohjana onkin vahva tieteellinen realismi.

Suomalainen Tv tuotanto seilaa kuin pulloposti. Miksi suomen tv:ssä ei ole mitään pitkäkestoista ohjelmaa, sukupolvelta toiselle. Amerikassa sellainen on The Tonight Show´n ensimmäinen lähetys oli 27.syyskuuta 1954. Ohjelman vetäjänä toimi koomikko ja tv-persoona Steve Allen . Ohjelmaa on sen jälkeen lähetetty lähes yhtäjaksoisesti, ja se on Yhdysvaltain kolmanneksi pitkäkestoisin viihdeohjelma. Se dominoi myöhäisillan talk show -kenttää vuosikymmenten ajan ja on edelleen lajinsa lippulaiva. Ohjelma on lähes aina noudattanut samaa formaattia: se alkaa juontajan vitsikkäällä monologilla, jota seuraa tukku julkkis- tai ajankohtaisvieraiden haastatteluja ja lyhyitä sketsejä. Ohjelmalla on oma housebändinsä, ja siinä esiintyy usein musiikkivieraita. Vuonna 1957 NBC muutti Tonight Shown makasiinityyppiseksi ajankohtaisohjelmaksi, mutta kokeilusta luovuttiin jo muutaman kuukauden jälkeen.
Ohjelman juontajia on ollut neljä: Steve Allen (1954–57), Jack Paar (1957–62), Johnny Carson (1962–92) ja Jay Leno (1992–2009). Conan O'Brien ottaa vetovastuun 1. kesäkuuta 2009.

Oletko huolissasi, että tänään taaperosi kännykkä kameralla ottama kuva isoäidistäsi saattaa jo 30 vuoden kuluttua olla haalea muisto. Berkleyn yliopistossa on kehitteillä tekniikka jolla muistit säilyvät jopa 10 miljardia vuotta. Ole siis huoletta kun taaperosi on ala-asteella hänen muistitikkunsa tikittää jo aivan uutta aikaa.
Aivan toinen kysymys on missä niitä kuvia katsotaan. Tämän hetken tietämyksen mukaan Aurinko loistaa vielä 5 miljardia vuotta! Selväähän on että siihen mennessä on valloitettu uusia aurinkokuntia ja isoäidin kuvia voivatkin ihmetellä ihmisten sijaan älykkäät robotit, hui!

Polaroid tekee paluun -muistatko neliönmuotoiset kameran etureunasta putkahtavat kuvat, joita leyhyteltiin ilmassa jonkin aikaa ennen kuin kuva ilmestyi näkyviin. Itävaltalainen yrittäjä Florian Kaps uskoo, että vanhalle tekniikalle on kysyntää.

Olet matkalla tai kotona ja haluaisit lähettää kuvan, mutta se on liian suuri sähköpostiohjelmassa lähetettäväksi eikä sinulla ole koneella mitään asennettua kuvankäsittelyohjelmaa. Ei hätää apuun rientää Picnik internetselaimessa toimiva ohjelma joka ei vaadi mitään asennuksia koneelle, riittää että on toimiva netti yhteys. Ohjelma on helppokäyttöinen ja ilmainen.

Joko Mitro aiheuttaa pahoinvointia? Lue nyt kumminkin tämä.

Suomalaisten seksitavat selvitetty. Kuinka kauan tavallinen suomalainen jaksaa tapailla toista, ennen kuin päätyy tämän kanssa sänkyyn? Kimallus sen kertoo ja mitä kuuluu lähetyssaarnaajalle .

Uuden Suomen vaalivideossa euroedustaja Eija Riitta Korhola (kok) ja ex -ministeri Arja Alho (sd) eivät saaneet kunnon väittelyä aikaiseksi. Alhon asiantuntemus sai Korholan tyttömäisen hämilleen ja vastaukset tuntemaan kuulijassa myötähäpeää, Korholan asiantuntemattomuuden vuoksi.
Tai kuten Tapio o Neva asian tiivisti " Minua kiinnostaisi tietää, kirjoittiko Korhola ylioppilaskirjoituksissa pitkän matematiikan ja mikä oli lyhyen matematiikan ylioppilasarvosana. Aivan selvästi on niin, että hän on humanistinen viisaustieteilijä, jolle energiatalous lineaarisestikin ymmärrettynä on haaste".

Parillakympillä Ruusunen (ent Kuronen) meni. Mitähän Ruusunen itse sai? Seuraavaksi sitten maajussille morsian kisaan .

THE 11TH HOUR
Siskokset Nadia Conners ja Leila Conners Petersen ovat tehneet dokumentin The 11th Hour, joka osoittaa säälimättömän selvästi, kuinka ympäristömme kärsii elämäntavastamme. Pääteesi on, ettemme me ihmiset tuhoa ainoastaan ympäristöä tuhoudumme itse sen mukana. On yhdestoista hetki tehdä jotakin. The 11th Hour esittelee mahdollisia ratkaisuja, joita innoittavat luonnon omat selviytymiskeinot. Dokumentin tuottanut Leonardo DiCaprio kommentoi ohjaajien koostamaa materiaalia ääniraidalla. Dokumentissa puheenvuoron käyttävät myös mm. Stephen Hawking ja Mihail Gorbatshov.
Ensi-ilta 29.6. klo 22 CANAL+ First ja CANAL+ Film HD

Eu tarvitsee palovaroittimen, Timo Soini on lupautunut virkaan jos tulee valituksi ... katso video. [!]

Lehdistö ja poliisi rikkoivat lähdesuojan, syyllisiä Matti Inkisen kuolemaan kertoo Veltto Virtanen blogissaan.
Tästä laulusta Matti Inkinen tunnettiin. IS:n juttuja aiheesta.

Vieläkö muistat Aromipesän? Pesä joka valmisti ruokaa ilman sähköä! Mihin ovat kadonneet öljysheikit ja muut keksijät? Tilalle ovat tulleet uudet "aromipesät" joiden hiilijalanjälki on kyseenalainen. Vaikka europarlamentaarikko Ari Vatanen [entinen rallikuski] on sitä mieltä että iso hiilijalanjälki on merkki menestyksestä. Vihreiden Oras Tynkkynen päättelee Vatasen tuloksen perustuvan tuulen nuuhkiseen. Tähän aikaan vuodesta varsinkin etelä tuulen nuuhkiminen saa monen mielen herkistymään ja virittymään kesän odotukseen. VAROITUS, hiilijalanjälkesi kasvaa jos teet niin kuin videossa.

Harjavalta, Nakkila ja Kokemäki sopivat sosiaalitoimen yhteistyöstä. Ulvilan sompailu asiassa nousi jo valtakunnalliseksi asiaksi. Tässä vaiheessa 15.12.2008, katso video, asia näytti vielä läpihuutojutulta. Nyt kun lähestytään toukokuun loppua Ulvilan valtuusto askartelee asiankanssa ja haikailee liittymistä osaksi Porin kaupunginosia. Kun sillä olisi ollut loistavat mahdollisuudet nauhakaupunkina kohota yhdeksi maakunnan vetureista. Taistossa on talvisodan henkeä, Eija-Sinikka laulaa.

Jos mummon Wlan pätkii eikä hän pääse katsomaan jääkaapinsisältöä, kun pojanpoika on tulossa mummon kanssa lentelemään virtuaalisesti, on tilanne kinkkinen. Finlandiatalon wlan ongelmat olivat ajaa ylläpidon mielenhäiriöön.

Kymmenen karseinta teknologiafloppia on Australialaisen PC -lehden mukaan tuottaneet pettymyksen niin asiantuntijoille kuin kuluttajillekin. Ykkösenä killuu Vista käyttöjärjestelmä ! Vistan saamasta kovasta kritiikistä huolimatta hän ken sen kerran on käyttöön ottanut tuskin paluuta xp:hen haikailee. Paluu on kuin vaihtaisi mersun mosseen. Ensimmäinen käyttis kautta aikojen joka tekee suurimmanosan verkko ym asetuksista taustalla käyttäjän juurikaan tarvitsematta tietää tietotekniikasta mitään. Muut yhdeksän ovat...

Perussuomalaisten Pentti Oinonen taisi olla eduskunnan adoptiolaki äänestyksessä piirun verran aikaansa edellä, kysyessään koska tulee aika että ihminen voi mennä rakastamansa hauvelin kanssa naimisiin. Nimittäin Espanjan parlamentti pohtii lakia joka takaisi apinoille ihmisoikeudet! Jos apinat saavat ihmisoikeudet eikö niihin kuulu myös oikeus avioliiton solmimiseen vaikka ihmisen kanssa? Eu parlamentissa espanjan edustajana apina ei varmaankaan huonompia päätöksiä tee kun nykyisetkään mepit. Saattaisivat jopa vaatia reilunkaupan banaanien tuontitullien alannusta.

Holly pelkää että hän on saanut sikainfluenssan.

Jos on reilunkaupan banaaneja pitää olla myös reilunkaupan uutisia. Näin kiteytti Hanna-Kaisa Hämäläinen Freelancer Sanoma News:iä vastaan järjestetyssä mielenosoituksessa. [!]

Aiotko ostaa uuden pyörän ja vähän temppuilla? Tästä kun pistät paremmaksi, niin ota yhteyttä.

Nyt voit ostaa Susan Ruususen päiväksi käyttöösi! [!] [Susanin uudet tisut, siis vanhat.] [!] Katso Susanin mainos YouTubesta.
Mielenkiinnolla jäämme odottamaan menevätkö tarjoukset yli Johanna Tukiaisesta tarjotun 7 sentin . Susanilla voi olla tulevaisuus edessä, tai sitten jotain takana, kun hän lähtee mainostamaan itseään ulkomaille ns. aikuiskanaville Mature="kypsä" osastoille. Palvelun tuottava FiksuHuuto kertoo lahjoittavansa tuoton lyhentämättömänä lastensuojelun hyväksi! Vähän kyseenalaisella mainoksella kerätään rahaa lastensuojelulle. Lastensuojelun nimissähän on kyllä jos jonkinlaista kerääjää ollut liikkeellä.

Eilinen 13.5.2009 järjestetty mielenosoitus Sanoma Newsin avustajien uusia sopimusehtoja kohtaan on saanut Jukka Kemppisen blogissaan käsittelemään asiaa.

Fagernäs on puhunut. Sen tietää etukäteen Fagernäsin suusta ei tule mitään järkevää tavalliselle palkansaajalle. Nyt Fagernäs ehdottaa sitä samaa mitä montakertaa aikaisemminkin, palkanalennukset ratkaisuksi yritysten hyvinvoinnin parantamiseksi. On se kummallista aina nähdään palkanalennukset ratkaisuksi yritysten taloudellisiin ongelmiin. Kun on nousukausi yritysten tulosta ei voida jakaa työntekijöille pieninä palkankorotuksina, vaan perustellaan että pitää kerätä pahanpäivänvaralle puskuria. Kuitenkin puskurit jaetaan osinkoina omistajille. Palkanalennukset kun eivät ole mikään takuu työpaikan säilymiseen. Monellakaan ei oikeasti ole varaa palkanalennuksiin, kaikki kun menee elämän pyörittämiseen. Ajatellaan asiaa niin että niillä joilla olisi varaa laskea palkkaansa samassaa suhteessa kun yleiset palkankorotukset ovat voisivat tehdä sen vapaaehtoisesti. Joten se olisi jotain muutamia senttejä kuukaudessa. Työnantaja tekisi velkasopimuksen työntekijän kanssa ja maksaisi velalle koron. Eri juttu on sitten mitä työnantaja niillä muutamilla senteillä tekee, mutta silloin kun ne ovat palkankorotusten muodossa maksettu ne ovatkin olleet valtaisaa hyväntekeväisyyttä ja yrityksen talous lähes tuhonpartaalla. Eikö samoilla lääkkeillä tuhosta myös nousta?

Kiinnostaako kuvajournalismi? Syksyllä alkaa räväköistä mielipiteistään tunnetun Jore Puusan johdolla mediapaja Heossa kuvajournalismin opiskelu. Viime vuonna 2008 Puusa joutui armottomaan ryöpytykseen pakkotoisto.com keskustelu foorumilla. Tässä erään blogspottilaisen havaintoja. Jos media kiinnostaa jo pelkästään Puusaan tutustuminen kannattaa yhden opintovuoden verran. Sen jälkeen voi sitten alkaa lähetellä lehtiin lukijan kuvia ja odotella viittäkymppiä. Niinhän ne HS,IS ja IL kuvienhankintaa harrastavat, vaatimalla vielä kaikkia kuvan käyttöoikeuksia itselleen. Sanoma News:in vaatimukset. Tekijänoikeudet. Jukka Korpelan laaja artikkelikokoelma tekijänoikeus kysymyksiin. Jukka Kemppisen artikkeli tekijänoikeuksista. [!]

Yhdysvalloissa Buffalossa helmikuussa sattunut lento onnettomuus saattoi johtua koneen kapteenin ja lentoperämiehen
flirttailusta
. Kuuntele original audio "from the cockpit". Ihmetyttää miten tässä nauhassa voi kuulla flirttiä?

Uuden Suomen eurovaali kaksintaistelussa Saramo vs. Storgård.

Karkasiko sikaflunssavirus laboratoriosta? Vai oliko se alienien hyökkäys? Espanjantauti 1918-1919 surmasi 50-100 miljoonaa ihmistä. Vuonna 2006 tiedemiehet onnistuivat kuitenkin luomaan viruksen uudelleen, jäätyneistä uhreista saatujen kudosnäytteiden avulla. Kulkeutuikohan näitä pöpöjä labran ulkopuolelle tiedemiehen lenkkareissa? Espanjantauti Suomessa.

Kansanedustaja Kimmo Kiljunen keskusta ehdottaa Ylen rahoituksen ratkaisemista korottamalla arvonlisäveroprosenttia.

Kyllä ennen osattiin olla hulvattomia...kun ei ollut vielä viherpiipertäjiä ja greenpeacea. Tuskin nykyään parhaaseen katseluaikaan lähetettäisiin tätä ohjelmaa. Ei olisi uskonut että nykyaikana adoptiolaki saisi perussuomalaisten Pentti Oinosen lähtemään alatyyliseen ja mauttomaan kommentointiin, kertoo ehkä vaan hänen omista "koiramaisista" mielikuvistaan.
Vuonna 1997 eduskunnassa käytiin keskustelua samasta asiasta, tuolloin keskustan Maija-Liisa Linqvist käytti vertauksessa sikaa.

Radio Rock:in legendaarinen aamupuhelu WinCapita sijoituksista. Tällä hetkellä puhutaan että sijoituksia olisi jo 100 milj.
Käsittämättömän hyväuskoisia ihmisiähän on ollut maailman sivun, mutta nyt tiedon puutteen taakse ei kukaan voi vetäytyä. Ihminen joka sokeasti uskoo 400 prosentin tuotto odotuksiin ei ole enää kykenevä hoitamaan raha asioitaan. Kertauksen vuoksi video jossa WinCapitan sijoittaja kertoo tuotto odotuksista. Moni sijoittajakin havahduttuaan totuuteen tuotoista varmaan toivoisi konnille "viihtyisiä vanhuudenpäiviä". Huppu päähän ja menoksi, ei lasten katsottavaa. [!]

Klaus Härön elokuva "Postia Pappi Jaakobille" on juuri sitä mitä Elokuva lehti Episodin arvostelija Mikael Saarinen hehkuttaa "Jo alkuteksteistä lähtien on selvää, että nyt katsotaan Härön elokuvaa. Kuva, ääni ja leikkaus ovat ensimmäisistä sekunneista alkaen suurta kansainväliset kriteerit täyttävää elokuvaa". "Vaikka elokuvan tapahtumaympäristönä on pappila ja lähellä sijaitseva kirkko, uskonnollisuus ei ole taakaksi elokuvalle vaan päinvastoin. Katsoja eläytyy ennen kaikkea henkilöihin ja heissä tapahtuviin sisäisiin prosesseihin, ei ulkoisiin viitekehyksiin ja puitteisiin." - Mikael Saarinen, Episodi" Traileri talosta Kokemäellä joka oli keskeisessä osassa elokuvaa, vaikka sisätilat olikin kuvattu Kiukaisten pappilassa.

Raumalla elokuva teatteri Iso-Hannu avaa digielokuvien kauden (8.5.2009) ensi-ilta leffalle Star Trek. [!]

Isä Mitro olisi saanut muualla maailmassa jo potkut! Aika vahvasti ilmaistu,ehkä Arkkipiispa Leon sihteeri Härkösellä oli syynsä. Ortodoksisen kirkon piispainkokous kuulee Repoa tänään (8.5.2009).

Malboromiehet alkavat olla sukupuuttoon kuoleva laji. Miehet ratsastaa ja vankkurit kulkee.

Katso kun Obama tilaa juustoporilaisen . Onko hän nykyaikainen Malboro mies?

Drita Lulic otti yhteyttä Antti Kaikkoseen vappuviikolla ja pyysi pääministerin puhelinnumeroa. Tämä Lulic kuuluu samaan sarjaan "Turhat julkkikset jotka yrittävät julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä".

Australian Queenslandin matkailuviranomaisten mainoskampanja.
Talonvahdin paikka meni brittimiehelle. Matkusta tänne. Kymmenettuhannet ympäri maailmaa hakivat Benn Southallin kanssa paikkaa. Tässä Benin video. Valintatilaisuus. Ei Stephanien esittely video huone ole. Eikä Claire Marien.
Työpaikka hakemus uutinen tammikuulta 09. Dpk News raportoi talonvahdin toimia, toimi alkaa kesäkuussa.
Congratulations Ben S !

Suomalainen talousvaikuttaja Sirkka Hämäläinen haluaa vanhana kipuunsa kannabista. ..lue lisää.

Anna Kontula vauhdittaa kirjansa myyntiä väitteellä eduskunnassa tapahtuvalla raiskauksella.

Fortumin "Venäjä munausta" käsitellään laajasti Financial Times talouslehdessä.

007 hurmasi kirjakaupassa.

3 -kilometrin ylinopeus voi tuoda huomautuksen.

Hikipedia Wikipedian vastakohta. Hikipedia tietolaari jonka tiedontuottajina ovat ihmiset jotka kulkevat keskisormi ylhäällä.
Tämä henkilö on joutunut lukemaan Hikipediaa, varoitus hikipedian lukemisen seurauksista.

Laukkakausi alkaa maailmalla yleensä vapusta, tässä viimeiset vihjeet radalle menijöille.

Vappua voi viettää myös yläilmoissa. Näin toimittiin ainakin Turussa, missä joukko ilmailun harrastajia katseli kaupungin humua ylhäältä päin.

Meppi Korhola raivoissaan vaalikoneille.

Evolution off Dance kuuluu YouTuben katsotuimpien videoiden joukkoon 2006 laittettua videota on ladattu yli 118 miljoonaa kertaa.

Vappuna voi joutua tekemisiin sikailijan kanssa onko vaarassa saada sikainfluenssan H1N1? Vastaajana itse sika: "noosh jos shi sikaa shuutelee ja sit huuhtelee hamppanjalla ei shuultavasti shaa kun pelkän flunssan khoska shika on jo resinfioitu", kiitos sika ja hyvää sikailua jatkossakin. Sikapaniikki leviää kuin tauti. Egyptissä teurastetaan kaikki siat. Nyt pitäisi keksiä miten sikapaniikin leviäminen torjutaan...auttaisiko tämä? Tai tämä?

Koiranomistajana tämä sivu taitaa olla sinulle tuttu? Voiko koiralle laittaa hameen?
Pysyvä linkki tämän sivun vasemmassa reunassa.

Nyt liitteen toimittaja SannaKangasniemi kertoo vapun kunniaksi vitsejä, vitsithän kuuluvat vapun perinteeseen. Yksi kevyimmistä kertoo kuinka työkaverit aikoinaan kehittelivät tv -ohjelmaa nimeltään "Pataan ja kakkoseen", heh . Tuosta tulikin mieleeni mitähän kuuluu legendaarisille patakakkosen vetäjille? Katsotaan vuodelta 1972 heidän vappuruokia käsittelevä ohjelmansa "Asia on pihvi", ai silloin syötiin jo broileria, ohjelman loppupuolella opastetaan miten broilerin luitakin voi vielä hyödyntää. Yksi tv-historia legendoista Hannu Karpo on palaamassa linssinpinnalle ohjelmalla "Karpon parhaat" ohjelma alkaa 2.5.2009 Mtv3 klo 19:30 lauantaisin. Karpon oma esittely ohjelmastaan.

How to Upload A Video to YouTube. Miten lataan videoita You Tubeen.

Hyvää Vappua ! PMMP:n vapputervehdys.

Sikainfluenssa lentänyt suomeen! Meksikosta palannut nainen sairaalahoidossa Lahdessa.
Osoittautui myöhemmin turhaksi epäilyksi. Invasion.
Sikainfluenssaa jo vuodesta 1976. Virus. H1N1 luultavasti maailmanhistorian tappavin pandemia. Paniikkiin ei aihetta peruspalveluministeri Paula Risikon mukaan.

Viisi päivää sitten Matti hehkutti onneaan ja rakkautta 7-päivää lehdessä. "Pikkusen mokasin" 29.4.2009 hän kertoo
Ilta-Sanomissa. Jenna saisi olla kiitollinen kun tuulihattu liihotteli tiehensä. "Matti leikkii ihmisten tunteilla" Kertoo Jenna. Tuleekohan ex Jennasta ja ex anopista uusia Kurosia ja medialle eurojen purosia, jää nähtäväksi.
Kyttääjäkin hehkutti "mikä uutisaamu".

Vielä kerran Susan Boyle.

Britney Spears Suomeen heinäkuussa.

Hengityssuojat loppu apteekeista. Paniikkia lisää kansanedustaja Lauri Oinonen.

Pakko katsoa Andre Wickström ja pikku keskiviikko.

Facebook päästää ulkopuoliset kehittäjät käsiksi käyttäjätietoihin.

Nyt se sitten alkaa: Pirkko Mannolan paljastukset. Kohta kai näemme Pirkon tälläisissä kuvissa.

Trainers' House yhteistyöhön TradeDoublerin kanssa

TradeDoubler ja Trainers' House Analytics ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Trainers' House ottaa ensimmäisenä yrityksenä Skandinaviassa käyttöönsä TradeDoublerin hakukonemarkkinoinnin hallinnointityökalu td Searchwaren.

Nyt ei tarvitse ihmetellä miksi kuntosali harjoittelu on niin suosittua naisten keskuudessa.

Poliisi voi kohta katkaista nettipiuhasi.

Tässäkö PoriJazzin yllätysnimi? Gaga Lontoossa, teippifirmako sponsoroi?

Sikainfluenssa leviää maailmalla. Invasion scfiklassikko käsittelee myös flunssan leviämistä ... lue lisää

Obaman virkakone lenteli matalalla New Yorkin yllä, ihmisiä pakeni paniikissa toimistorakennuksista.

Työllisyyskoulutuksen väärinkäytöksiä tutkittiin 4 vuotta ja tuomiot on nyt jaettu. Entinen työministeri Tarja Filatov ei saa puhtaita papereita ohjelman perusteella, oikeudelta kylläkin. Pääsyylliseksi todettiin henkilö joka uskalsi arvostella työvoima hallinnon toimia. Näin suomessa toimii demokratia, korruptio ei ole enää vain myytti. Ylen Mot toimittaja Martti Backman palasi rikospaikalle.Katso Areenalta (poistuu 4.5.2009).

Matkalle lähdössä? Ulkomaandata kannattaa katkaista, ettei tule yllätyksenä tuhansien eurojen puhelinlaskua.

Paula Holmila arvostelee Norjalaisen Space Group arkkitehtitoimiston suunnitelmia muuttaa Oslon keskusasemaa.

Vuokraa kirja tai kirjasi. Tekijäoikeusjärjestöt raivoissaan...lue lisää. Sanoma konserni riistää tekijänoikeuksia.
Laita nimesi adressiin.

Erämaan armoille, elokuva jonka jokaisen viherpiipertäjän pitäisi katsoa. Varoitus: esittelyissä kerrotaan elokuvan juonesta. Sean Pennin(ollut Madonnan kanssa naimisissa) ohjaama tositapahtumiin perustuva kertomus. Jon Krakauerin bestselleristä muovattu kertomus seuraa Christopher McCandless klikkaa nimistä nuorta miestä, joka luopui maallisesta omaisuudestaan ja lähti etsimään itseään. Pääosan esittäjä Emile Hirsh suoriutui osastaan loistavasti. Lue elokuvan esittely ja katso traileri. Bussista on tullut varsinainen pyhiinvaelluskohde Youtubin videoiden perusteella. Kuva mapsgooglessa paikasta johon elokuvan tapahtumat keskittyvät.
Päänäyttelijä Emile Hirsin TV haastattelu. Osta CDON (klikkaa logoa tällä sivulla ja kirjoita hakukenttään ERÄMAAN ARMOILLE) tai katso Canal+.

HS toimittaja hankki tontin venäjältä ja aikoo rakentaa mökin, rakennushankkeen etenemistä seurataan HS -sunnuntaisivuilla.

Mökkeily Venäjällä on seikkailulaji, kirjoittaa Eero Hakkarainen Hesarin mielipidepalstalla 26.4.2009.

Stora Enson maanhankinta keinot Kiinassa raivostuttavat maanviljelijöitä. Paikalliset viranomaiset ovat hakanneet maanviljelijöitä vauhdittaakseen Stora Enson asian etenemistä. Asiasta kertoi HS.

Suomalaiset ovat taas kunnostautuneet kyseenalaisessa asiassa. V******un suomenmestari on valittu. Voittaja on kotoisin samasta paikasta kuin Esko Aho joka aikoinaan harrasti politiikkaa joka laskettiin kuuluvan samaan sarjaan.

Ylen media maksu harhaanjohtava. Tätä ylessä tarvitaan.

Kustantaja Niklas Herliinin mielestä verkkolehti Uusi Suomi pitäisi lopettaa.

Ruokaa verkosta tilaamalla kotiovellesi. Hieno ajatus mutta toimiiko, tarkista itse. Voisi kuvitella että tulevaisuudessa kun nörtti sukupolvi lähestyy eläkeikää eikä viitsi raahautua kauppaan palvelulle voisi olla kysyntää. Ei tämän ajan vanhukset pysty mitään verkkotilauksia hoitamaan, hyvä kun osaavat kännykkään vastata. Lue kauppiaan terveiset.

Jos on odotettavissa tyrskyä myrskyn edellä, käy Särkänniemessä.

Katso tienaatko enemmän kuin keskivertosuomalainen!

Nyt voit tehdä itsehoito testin kun luet Matti juttuja aloitko kokea "pistelyä ja kihelmöintiä iholla, päänsärkyä, uniongelmia, verenkiertohäiriöitä, hengenahdistusta tai huimausta", sinulla voi olla tämä tauti. Jos mitään edellämainituista oireista ei tuntunut sitten on kaikki hyvin. Jäämme odottamaan tunnelman tiivistymistä Matti/uusityttöystävä/uusianoppi tilanteeseen.

Silittäminen suojaa suhdetta. Mitä, nyt ryppyiset paidat esiin... Kun paidat on silitetty voi ottaa vanhat keinot käyttöön.

Ei millään tavalla kahteen edelliseen aiheeseen viitaten, mutta monenlaista mielenkiintoista tietoa.

Kyllä Matin kelpaa pääsi jo suukottelemaan uutta anoppia. Miten se menikään äidistä ja tyttärestä... Ilta-Lehden versio.
Vinkiksi Matille mitä tuliaisia voisi tyttöystävälle/anopille viedä.

Matti yllättää taas, johan sitä hiljaiseloa kestikin tovin. "Tykkään siitä kun tapahtuu kertoo" Matin uusi rakas.

Hallitus päättää uuden ohjusjärjestelmän hankinnasta ensiviikolla. Asekaupat ovat suuurimmat sitten Hornet hankintojen. kauppojen arvo voi nousta jopa 700 miljoonaan euroon. Lamasta ja taloustaantumasta ei tietoakaan kun on kysymys asehankinnoista. Vai tämäkö aukko poliitikkoja huolestuttaa.

Eräs suomalainen vaateliike mainosti aikoinaan myyvänsä vaatteita myös isoille miehille. Pitäisikö tuleviin mainoksiin kuitenkin jotain rajaa laittaa.

Miten käy Liliuksen optioiden? Fortumin viimevuotinen jättiostos TGC -10 on paljastumassa miljardimokaksi.

Harvemmin nähty kuva F.E. Sillanpäästä ottamassa vastaan tietoa Nobel palkinnosta.

Ruotsalaistalot monelle uuden elämän alku. Talvisodassa 400 000 joutui jättämään kotinsa, eli lähtemään pakolaiseksi.
Siirtolaisia, sen ajan pakolaisia seurustelemassa elokuvaesityksen väliajalla. Vaatimukset Karjalan palauttamisesta elävät sitkeästi sukupolvelta toiselle. Kymmenen vuotta (1999) sitten Markku Laukkanen kirjoitti Ilta-Sanomiin asiasta näin.
Toivottavasti tälläisiin ratkaisuihin ei koskaan jouduta, ja turvautumaan huoltovarmuuskeskuksen palveluihin.

Miten ovat matkailuvaunun pyöritystaidot hallussa? Katso mallia tästä(valitse hiiren oikealla napilla ja tallenna ).

Aika kovaa pyöritystä tässäkin.

Matkailuohjelma Madventures kauhistuttu katsojia. Lähetys oli ennakkolupausten mukainen eli kaikien aikojen rankin jopa Madventuresin mukaan. katso video (k 15). Rikun ja Tunnan kommentit West Africa jaksosta.
Pointina hyvä kysyä miksi meitä kauhistuttaa rituaaleissa tapetut eläimet. Pakaste pizzan päällä oleva naudanliha viipale ei lainkaan kauhistuta. Todennäköisesti tehomaatalouden kasvattama karja "kokee" kärsimyksiä elinaikanaan enemmän kuin alkuperäisheimojen pihoilla kasvavat kanat. Katso myös tavarat tarinoiden takana. Ohjelman omat kotisivut.
Madventures YouTubessa. Madventures III trailer.

Älä ota näitä pipareita Annas Pepparkakor mukaan jos aioit avaruusmatkalle. Niin teki ruotsalainen astronautti
Christer Fuglesand. Hän oli matkalla kansainväliselle avaruusasemalle kun sukkulaa nostettiin maan kiertoradalle ravistus oli sitä luokkaa että piparit rapistuivat painottomuudessa ruskeaksi pilveksi. Asiasta kertoi Tähdet&Avaruus -lehti 3/2009.

Ohititko Mikkosten maailman? Ei hätää katso nyt. Timo T.A. saunakeskustelussa järkeviäkin ajatuksia..., antaa kaikkien kukkien kakkia. Kuva Mikkosilta ruokapöydässä myös professori Erkki Pulliainen.
Voidaan kysyä millä tavalla BB olisi parempi ohjelma?

Valtiotieteen tohtori Ilmari Susiluoto on ehdottanut Venäjän presidentin Medvedevin vierailun aikana pitäisi keskustella Karjala kysymyksestä. UudenSuomen lukijat ovat asiasta montaa mieltä.

Haluatko leikkiä maajussia? Ennenkuin romattinen maalaiselämä tyhjentää tilisi kokeile simulaattori maalaiselämää.

Venäjän presidentti Dmitri Medvedev tulee ensi maanantaina suomeen esittämään uutta venäläisten kehittämää turvallisuusarkkitehtuuria. Sisältyykö siihen mahdollisesti suomen ja venäjän rajojen poistaminen? Se ainakin vähentäisi tullijonoja. Link

Mitä tänään televisiosta? Sivun oikeassa yläkulmassa on telkku josta saa eri tuottajien tv -ohjelma sivujen linkit.
Listalla TvNyt palvelu monipuolinen ja kattava.

Jyrki JJ Kasvilla kiireitä, Ilta- Sanomat halusi haastatella lemmikki siilin julkkisomistajaa.

Huhu Porin Metallica-risteilystä osoittautui todeksi!

Pystymetsästä voi nousta kuuluisuuteen Kuten Susan Boyle teki, ei tarvita kuin hyvä laulunääni. Näin kommentoi Ilta-Lehti.

Vaikka laskiainen ja aprillipäivä ovat takana päivää voi aina juhlistaa hieman perinteisestä poiketen.

Phone Boot pe 17.4.2009 klo 22:40 - 0:15 Piinaavan tehokas trilleri ylimielisestä newyorkilaisesta PR-miehestä, joka joutuu näkymättömän tarkk'ampujan tähtäimeen puhelinkopissa.

A -talk luontaishoidot kuriin, sana vastaan lääketieteelliset faktat. Voiko uskomushoidoilla parantaa syövästä kehitysvammoihin. Ylilääkäri Hannu Lauerma ja Dosentti Markku Myllykangas pistävät lääkäri homeopaatti Liisa Sulkakoskelle faktaa voiko laimennettu vesi parantaa. Suomen homeopaattiyhdistys. Homeopatian historiaa. Katso video.

Keskustan entinen ministeri nykyinen euroehdokas Kauko Juhantalo ihmettelee, kuka valitsi Johanna Korhosen keskustan eurovaaliehdokkaaksi ja miksi. Onko Juhantalolla henkilökohtainen ongelma, eurovaaliehdokkaiden seksuaaliseen suuntautumiseen liittyen. Vai miksi Korhonen ärsyttää. Voidaan myös kysyä kuka koplaaja Juhantalon valitsi eurovaaliehdokkaaksi. Tuomittu valtakunnanoikeudessa.
Kukaan ei ole vielä julkisesti ihmetellyt miksi demarit valitsi Isä "suihkuverho" Mitron eurovaaliehdokkaaksi.

Astronautti vastasi Ulvilan lukiolaisille avaruudesta.

Google vastaan on turha purnata. Esim: tälläisen kuvan voit bongata itsestäsi http://maps.google.com/ palvelusta, olitko työmatkalla Lappajärvellä? Eiköhän palvelu kuitenkin ole pääsääntöisesti ihan asiallinen, kuten panoramio.com jonka Google myös omistaa.

Basware odotuksia parempi. Baswaren alkuvuosi sujui komeissa merkeissä. Yhtiö pinnisti viime vuoden tappiollisesta tuloksesta voitolliseksi ylittäen samalla analyytikoiden ennusteet.

Katso tästä oletko varakas omalla seudullasi.

Isä Mitro lähtee eurovaali ehdokkaaksi, ortodoksipappi joka on ollut virkavapaalla vuoden mutta pitää silti työvaatteita.
Lukijoiden kommentteja julkkisehdokkaista.

Matti Vanhasen toivomus olisi että jaksaisimme painaa duunia vielä varsinaisen eläkeiän saavutettuammekin.
Tässä olisi Matillekin ehkä sopiva eläke virka.

Mikkosten Maailma romahti. Ohjelma loppuu toukokuussa. Laulaja profeetta Rainer Friman kirjoitti kolumnissaan SK 15.4.2009 ettei hän ole koskaan ymmärtänyt "oikeaoppisia ihmisiä". Vaikka heillä on ollut omat näkemyksensä asioista, herää kysymys suomalaisten suvaitsevaisuudesta? Kuinka herkkähipiäisiä me oikeasti olemme. Mikkoset ärsyttivät koska he koskivat asioihin jotka monet katsojat kokivat henkilökohtaisena loukkauksena. Seuraavaksi voisi tehdä ohjelmia; Halla-ahon Maailma näin sinusta voi kasvaa kunnon rasisti, Isä Mitron treffikoulu, Matin Ikean iskuvinkit jne. Aiheita joissa voi itsetyytyväisenä kieriskellä ja ei ole pelkoa oman egon tahriintumisesta. Suomalaista kansallisromatiikkaa parhaimmillaan.
UusiSuomi kommentoi mikkosten maailman lopetusta.

Yle Areena uudistuu siirtymällä Flash formaattiin, tutustu Arenan beta versiooon. Hyvä uudistus nyt näkyy useimmissa koneissa, kun lähes kaikissa on Flash asennettuna, jos ei ole saat sen täältä.

Mieti missä ja miten kuviasi käytetään. Koskee erityisesti lehtien järjestämiä kuvan keräys kampanjoita, viikon/kuukauden/mikä tahansa keräys. On esimerkkejä että lehtitalot ovat perustaneet lukijoilta kerätyillä kuvilla kuvapankkeja. Kun luovuttaa täydet oikeudet kuvaan ei ole mitään mahdollisuutta vaatia korvauksia jos kuvansa näkee missä yhteydessä tahansa.

Explorer 8 selaimen jättilevitys alkaa.

Seuraa Sääksien kevät touhuja livenä. Nyt 15.4.2009 alkaen pesää vartioidaan ympäri vuorokauden.

Venäjän presidentti Dmitri Medvedev tienasi viime vuonna vain 93 000 euroa. Vladimir Putin hieman enemmän 103 000 euroa.

Mistä näitä kuulia singahtelee?

Lampaanviululla alkaa olla kiire uuniin. Lampaanviulu oli myös suosittu Ylen radio ohjelma vuosina 2005 - 2006.
Lampaanviulun pääsiäisen juhla-ateria (neljälle hengelle). Viulun kypsymistä odotellessa sopii kuunnella musiikkia.
Punaviinin valinnassa auttaa Alkon hakuri. Esimerkki hintaluokassa 5-13 euroa tuli melko kattava lista.
Kuopion Insinöörit valitsivat parhaaksi lammasviiniksi 2005 Trivento Reserve Malbec:in ja kuten tiedämme insinöörien makuun voi luottaa. Gilbert sen voi todistaa.

Fortumin uuden pomon liksa 70 000 euroa!

Kuula väisti Liliuksen.

Kawasakin kaupungissa Japanissa pidetään perinteitä pystyssä osana Kanamara Matsuri juhlaa on ...

Italian maanjäristyksen keskus oli noin 85km Roomasta koilliseen. Katso ilmakuvaa ennen järistystä L'Aquilan kaupungista.

Ilta-Sanomien luotettavien lähteiden mukaan Lilius saisi huomenna (7.4.2009) potkut. Uuden Suomen uutisessa samaa asiaa kommentoinut nimimerkki Ola.

Tähän sivustoon on lisätty oikeaan ylä kulmaan google hakukone joka hakee tietoa tältä sivustolta tai alasivuilta. Voit myös hakea tietoa kaikkialta verkosta.

Vihaiset kyläläiset pysäyttivät Googlen kuvausauton. Googlen mukaan sillä on oikeus kuvata julkisia katuja ja teitä Street View -palveluaan varten. Mitähän jännää Googlen autot bongaavat suomesta. Tätä mieltä EU oli Street View palvelusta 2008.
Moni varmaan haluaisi olla reitillä kuvausauton liikkuessa, reittejä voi tiedustella täältä.

Kirjailija nukkui koko talven, mutta oli herättävä kertomaan kuinka raskasta on kirjailijan työ. Anna Leena Härkönen on niitä harvoja naiskirjailijoita joka "tykittää" vanhempaa sukupolvea eikä vain lässytä niiden muistolla. Lue lisää HS huhtikuun kuukausiliitteestä, myös diginä.

Unohditko Katsoa Mikkosten Maailman neloselta? Ei hätää katso tästä.

Airbus A 380, lennä simulaattorissa. A 380 ensilento 25.10.2007 Singaporesta Australiaan ... katso video

Kansalliskirjasto avasi suomalaisen verkkoarkiston. Aineistoa pääsee selaamaan varaamalla ajan ja menemällä Helsinkiin, ei siis verkossa. Aikas muumiomaista touhua nykyaikana, lähteä nyt jotain verkkosivua pällistelemään hesaan asti.

Lähivuosina matkailu saa uusia ulottuvuuksia kun näitä näkymiä pääsee ns. kaupunkilomilla ihailemaan.

Kotimaan lentoliikenne uhkaa harventua lähivuosina mikäli matkustajamäärät eivät käänny nopeasti kasvuun. Vertailun vuoksi Helsinki - Oulu lentäen Finnairilla meno-paluu 187 euroa matka-aika 1 tunti Junalla meno-paluu 140 euroa matka-aika 7 tuntia. Erotus n.47 euroa, onko se paljon jos ajassa säästää kuusi tuntia. Ei lentäminen niin kallista olekaan miten se yleensä mielletään. Puhumattakaan niistä matkoista joissa Rayanair kuljetti vielä vuonna 2006 1 snt:llä vaikka Liverpooliiin, toki kaikkine kuluineen meno-paluu oli n.60 euroa.

Liliuksen eläke 40 000 euroa kuukaudessa. Kyllä tuolla summalla jo palkkaa itselleen turvallisuuspalveluita. Sen verran kuumana kiehuu ilma Liliuksen ympärillä että ko. palvelut ehkä tarpeen, kuten hän itsekin tiedotustilaisuudessaan mainitsi.

Raimo Ilaskivi vaatii Liliusta palauttamaan rahat.

Kansa ei useiden miljoonien bonuksia enää hyväksy. Ei ainakaan näissä kurjistuvissa olosuhteissa. Kirjoittaa Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko.

President Obama meets the Queen while spreading positive message on London visit.

Lilius Fortumin toimitusjohtaja jää eläkkeelle! Yksi kansakunnan moraalittomista poistuu näyttämöltä, hyvä niin. Liliuksen tulot... Myös Fortumin hallituksen puheenjohtaja Peter Fagernäs saa myös kenkää. Mitä kansa kommentoi Liliuksen lähdöstä.

Finnair ensimmäisen laajarunkoisen Airbus 330 A koneensa. Kone aloittaa reittilennot NewYorkkiin 1.4.2009. Airbuss 330:net tulevat korvaamaaan MD 11 tyypin koneet. Kuvia Airbus A 321 ohjaamosta, joka lähes identtinen 330 kanssa.
Lisätietoa Airbus perheestä.

Nainen googlasi aviorikoksen. Tälläisella vehkeellä aviorikoksesta voi jäädä kiinni.

Onko tämä Suomen talouden tulevaisuus jos Liliuksen kaltaiset madot syövät kansakunnan vuosikymmenien työllä hankkiman varallisuuden. Onhan Suomessa aikoinaan kehitetty viestintä välineitä ennen Nokiaakin.

Fagernäs puolustaa Liliuksen miljoonia. Näin kansa vastasi "hyväksytkö Liliuksen osakepalkkion". Edes "toivevoitto arpa" ei takaa niin helppoa tapaa hankkia rahaa kuin Fortumin johtajuus jossa alaiset tekee työn ja johtajat nostaa veronmaksajien rahat.

Jokaisessa meissä alkaa elää pieni Al Qaida ! Lapsen elämä alkaa leikkien. Kunnes jonain päivänä leikki voi muuttua todeksi. Joskus todellisuus voi myös tuntua hyvin epätodelliselta. Hetkeä myöhemmin epätodellisuus todentuu. Ja on hämmästelyjen aika, kuinka näin kävi?

Mikkoset kertovat kuinka rakkaus pidetään loimussaan. Ilta-Sanomien toimittaja haastatteli heitä Haikon kartanossa jossa he olivat viettämässä kahdeksatta hääpäiväänsä.

FlashEarth karttaohjelma verkossa, ei ehkä Google Earthin veroinen mutta toimii ilman mitään ohjelma latauksia koneelle. Katsele vaikka taloasi lintuperspektiivistä valokuvan tarkasta kuvasta. Pysyvä linkki sivun vasemmassa reunassa.

Google aloittaa suomen kaupunkien kuvaukset. Kuvat tulevat Maps Google ohjelman käyttöön jossa voi liikkua kaduilla kuin "livenä".

Capt. Salomaa pohtii mistä johtuu VFR -matkalentojen vähyys?

Kiinnostaako lentäminen ja omalla koneella, valvotusti oikeiden reitti suunnitelmien mukaan? Lähes oikeiden lentoelämysten pariin pääsee virtuaalisesti lentämällä kotoa käsin realiajassa muita lentäjiä ilmatilassa havaiten. Lue tämä niin pääset alkuun. Vasemmalla on pysyvä linkki ko. sivustoon jos tämä uutinen katoaa. Tästä voit lukea perustietoa yhdestä vanhimmasta ja tunnetuimmasta simulaattorista. Katso myös tänne, IVAON uutiset. The Virtual Air Traffic Simulation Network. IVAO:n toimintaa.

Onko tämä Kelan kotiapu opas tulevaisuutta?

Venäläisen Russian Todayn mukaan Suomi oli jo ennen talvisotaa havitellut Neuvostoliiton maita. Suomihan on tunnetusti aina ollut Maailman valloittaja kansaa, nyt hiukan pienentyy kun armeija supistaa 1700 Nokian pataljoonasta.

Catwalkeilla vaeltaa pian robotit esittelemässä vaatteita. Näitä eduskuntaan, eivät hiihtele omia latujaan.

Susan Ruususen uudet rinnat, silikontäytteiset rehusäkit videolla. Seuraavaksi varmaan tehdään elokuva "Susan ja seitsemän pientä kääpiötä kokkaavat uuniperunoita" .

Discovery vihdoin matkaan.

Vetoomus kehitysavun puolesta.

Tero Weckroth irtisanottu pankkiiri. "Ylivelkaantuneet britit ovat paniikinomaisessa halvaannuksen tilassa. He eivät lyhentäneet asuntolainaa hyvän bonuksen saatuaan, vaan kertoivat saamansa summan viidellä ja ostivat näin lasketun summan arvoisen uuden asunnon."

Barac Obaman ensi tanssi USA:n presidenttinä.

Suomen Kuvalehden verkkosivusto on uudistunut ja myönteisempään suuntaan, kannattaa tutustua.

Eläkeiän nostoa vastustava adressi kerää nimiä. SAK: adressi, STTK:n adressi, Akavan: adressi.

Joko olet tutustunut Google Chrome selaimeen? Mielenkiintoinen uutuus selainrintamalla, kuin myös Applen Safari selain.

Kepler laukaistiin onnistunesti avaruuteen tutkimaan ekxoplaneettoja 7.3.2009 klo 5:49 suomen aikaa.
Noin tunti lähdöstä Kepler oli saavuttanut 23760 km tuntinopeuden ja kulkee 6,6 mailia sekunnissa, lue lisää Blogista.

Kepler avaruusteleskoopin laukaisu 6.3.2009 klo 22:49.57 paikallista aikaa.Linkki NASA TV:n suoriin lähetyksiin. Kepler teleskoopin virallinen kotisivu.

Ensin SIISTII kotimaisella ja sitten musiikkia korville.

Satu Taiveaho keskustelee blogeista kansanedustajan työssä. Taiveahon blogi. Taiveahon kotisivu.

Kansanedustajien eläkkeet, olisiko niissä leikattavaa?

Ei kannata tulla kotiin liian aikaisin.

Googlen supersalainen Suomi-projekti: Koodinini A4.

Amazonin sähkökirjojen lukulaitteesta on tullut menestys. Amazon ei paljasta montako lukulaitetta on myyty, mutta määrän arvellaan liikkuvan jo lähellä miljoonaa. Lisää aiheesta HS digilehdessä (maksullinen).

Sdp haastaa suomalaiset kansanliikkeeseen estääkseen hallituksen "eläkeleikkauksen", näin Sdp:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen.
Nyt iskee Urpilainen.

Näin Lex Nokia hyväksyttiin, katso kuva. Ja näin keskusrikospoliisi 11.2.2009

Verkkolehtien ns. näköispainoksissa vielä kehittämistä. Vertailtavana oli Helsingin Sanomien ja Satakunnan Kansan lehdet jotka pitäisivät olla kuin paperinen lehti. HS pitää sen minkä lupaa, SK sen sijaan lupaa vain sivun pienoiskoossa. SK:ssa artikkeli lukuun siirryttäessä sivu on kuin mikäkin verkkolehti, näköislehdestä ei puhettakaan. Hesarissa sivu suurenee ja siinä voi liikkua joko hiirellä tai sivua raahaamalla, toimivuus on aika hyvä. Hyvä ominaisuus on lehden lataaminen välimuistiin jolloin sen voi lukea myös ilman nettiyhteyttä. SatakunnanKansan verkkolehti on surkea. Kannattaisi ottaa Hesarin digilehdestä oppia. Hesariin kannattaa tutustua ja mikä ehkä parasta hintaan sisältyy myös Nyt -liite ja kuukausiliite. Todellinen verkkolehtikioski on Zinio readerilla, lehtiä ympäri maailmaa. Luku ohjelma Ziniolla toimii parhaiten verrattuna aiemmin mainittuihin lehtiin.

Puhelimissa ja pokkari kameroissa alkaa olla jo ihan kohtalaiset videointi ominaisuudet, käytätkö niitä? Tee kuvaamastasi materiaalista lyhyt filmi, otsikoineen ja häivytyksineen ohjeita saat Digivideo sivustolta , jos tarvitset ohjeita still kuvien käsittelyyn silloin oikea paikka on Digicamera sivusto.

Turku rakentaa kelluvia taloja. Kuva Porin Reposaaren kelluvasta talosta.

Ruuan pakastaminen voi olla järkevää jos kaupat ovat kaukana tai on mahdollista hankkia suuria eriä edullisesti.

Pääministeri Matti Vanhanen nuuhkaisitko pulverilunta? Tunsitko valtasi potkun laskiessasi rinnettä rukalla? Oliko mielessäsi kenties uuniperunat kaikilla mausteilla? Iskikö pelko juorulehdistön vetäytymisestä? Halusitko kostaa Susan Ruususelle, ettei hänelläkään tule olemaan ruusuista eläköitymistä? Toivoisimme että astuisit televisiokameroiden eteen ja paljastaisit kulmahampaasi.
Yksilön yhteistyö on älykkyyttä tärkeämpää .

Niksi Pirkka oivaltavan luomisen lähde. "Jos purkka jää kiinni hiuksiisi, kokeile laittaa turmeltuneen kohdan ympärille pakastevihannespussi tai muu jäinen objekti, jolloin purkka on helpompi irroittaa hiuksista. " Ajaako kameran objektiivi saman asian, kysyy nimimerkki "Lunta nokkaan".

Jari Sarasvuo on puhunut Trainers' Housen osavuosikatsaus 03/08
”Tule lama kultainen. Taantuma tarjoaa tilaisuuden ratkaisevaan irtiottoon. Vaikeina aikoina kaikki kärsivät, mutta vahvat voimistuvat kohtuuttomasti.”
lisää Sarasvuon kuolemattomia lausuntoja

Halonen tyrmää eläkeiän nostamisen.

Hallituksen kaavailut nostaa eläkeikää kuuteeenkymmeneen viiteen on saanut kolumnisti Pirkko Arstilan pohtimaan
(SK 26.2.2009) miten moni 7 kymppinenkin perustaa vielä yrityksen. Hän kirjoittaa myös "parhaillaan työelämästä pamputetaan ulos 50-60 vuotiaita nuoria ihmisiä". Milloin 50-60 vuotiaita on alettu kutsumaan nuoriksi? Ei ole montaakaan vuotta kun puuhattiin joustavaa eläkkeelle siirtymistä perustellen kuinka 6 kymppiset ovat jo pitkän työuran tehneinä oikeutettuja siirtymään varhennetulle TYÖ/VANHUUSELÄKKEELLE, ja nyt yht äkkiä he ovatkin jo nuoria ihmisiä. Jos näin on, niin hallitukselle on siinä tapauksessa annettava anteeksi eläkeuudistus ehdotustaan. Sillä eihän voida odottaa nuorilta ihmisiltä, joita suuri osa hallituksessa on osa jopa lapsia sekä vauvoja, päätöksiä jotka edellyttävät elämän kokemusta ja pitkäjänteistä suunnittelua niinkin suuressa päätöksessä kuin eläke kysymykset ovat. Arstila kirjoittaa "joka toisen lapsenlapsemme elinikä ennuste on sata vuotta" , on syytäkin olla jos 50-60 on nuori aikuinen. Tai jos aletaan kuolla 80 vuotiaina, sitten puhutaan mikä kansaa vaivaa kun suuri osa kansasta kuolee jo varhaisessa keski-iässä. Arstilalla on vielä yksi hyvä neuvo ulospotkitulle eläkeläiselle "työllistä itse itsesi". Ainakin Arstila on työllistänyt itsensä kolumnistina, mutta hänhan saikin varmaan avioliitossaan hivenaine tohtori Arstilan kanssa sellaiset yrtit ettei häntä voi verrata keskiverto eläkeläiseen.

Venäläisten maanhankinta ihmetyttää kansalaisia, viranomaiset eivät kommentoi asiaa. MTV3 käsitteli asiaa 45 minuuttia ohjelmassaan.

Ulvilasta tulossa nukkuma lähiö jos valtuuutetut saavat päättää. Kaupunginvaltuutettujen vastustus nauhakaupunki hankkeelle on niin voimakasta että 23.2.2009 kaupunginvaltuuston kokouksessa osa valtuutetuista marssi ulos vastalauseena nauhakaupunki hankkeelle. Ulvilan hinku Porin kaupunkiin on niin kova että ollaan valmiita vaihtamaan itsenäisen kaupungin oikeudet nukkumalähiön oikeuksiin. Tuskin Pori, Ulvilan liittymisessä muuta näkee kuin "uusi kaupunginosa" voisihan sen nimetä viikkarin tapaan vaikka seiskari.

Oscarit on valittu -kiistelty Slummien Miljonääri sai parhaan elokuvan Oscarin. Elokuvastudio Pixarin Roskankerääjärobotin rakkaudesta kertova elokuva WALL E palkittiin parhaana animaationa.

TV5 (voice)-kanavalla alkaa 25.3.2009 ohjelma Malliksi päivässä -formaattiohjelma, joka esitetään keskiviikkoisin klo 21.

Facebook ei ole aivan niin puhtoinen palvelu miltä näyttää! Kerran sinne liittynyt ei käytännössä voi sieltä erota!

Ystävänpäivä on hyvä päivä avioitua, sen on todennut myös Salma Hayek joka avioitui Ranskalaisen teollisuuspohatan kanssa.

Tällä herralla on pieniä vaikeuksia myös muodin kanssa, katselijoilla ainakin oli hauskaa.

Tämä on nähtävä, jos aioit ostaa uudet uikkarit kesäksi. Sports Illustrated kuvasi Leonardo Di Caprionkin kanssa seurustellutta Israelilaissyntyistä 23 vuotiasta valokuvamalli Barrefaelia joka on Sports Illustratedin uusin kansikuva tyttö. Kuvaukset suoritettiin Ranskassa kolmessa päivässä. Suurin osa ajasta meni ilmeisesti uimapukujen valitsemiseen joita oli varattu 10 000 kappaleletta.

Tee kotisivut, katso video kertojana 68 vuotias kotisivujen tekijä. Suomalaisten kotisivuja jokaiselle jotakin Tässä esimerkki sivustosta jota oli ladattu 19.2.2009, 12939 kertaa. Kertooko se jotain ihmisten kiinnostuksen kohteista? Toisesta ääripäästä sivusto jota oli ladattu vain hieman yli 400 kertaa (varoitus: kannattaa ääninappula olla sormien ulotttuvilla) Ei seiska päivää mainos juuri voisi paremmassa paikassa olla
Palvelu on ilmainen..40 mt asti sen jälkeen alkaakin maksua tulla riippuen mitä haluaa. Helposti perusominaisuuksien hankkimisen jälkeen hintaa alkaa olla jo niin paljon että sillä saa jo oman Domainin ja levytilaa kaikilla herkuilla. Ilmaisia lounaitahan ei ole.

Talvivaarasta ensimmäinen tuotantoerä Harjavaltaan

Takauma, marimekko. ja Näin Paakkanen 8.1.2009 Kovaa tekstiä, minkä eteensä jättää sen takaansa löytää.

Ylen maahanmuuttoilta 17.2.2009 kuumaa puhetta kaksi tuntia. Keskustelussa mm. miksi musliminaisille pitää olla omat uimavuorot. IIvi Anna Masso kysyy tasavertaisuuden perään jos osalle fundamelisteja annetaan erivapauksia.
Katso ohjelma yle areenalta (poistuu areenan sivuilta 19.3.2009)| 1 tunti | 2 tunti |

Ajankohtaista Suomen ruotsalaiset olivat 1940 luvulla itse suurimpia rasismin kannattajia kieltämällä siirto karjalaisten asuttamisen mailleen. Rautavaaralaisen Kansanedustajan Pertti Oinosen karjalaisten asuttamista koskeva puhe Ilta -Sanomissa. Lapinleuku blogin kirjoittaja tiivistää koko keskustelun. Video rasismista helsingissä, oli toimittaja sentään löytänyt kaksi suomea puhuvaa ainakin toinen oli syntynyt suomessa, kotouttamisessa on vielä töitä. Lilli Earl (Kari Suomalaisen tytär) ehdotti Austraalialaista mallia jossa ensisijaisesti ollaan Austraalialaisia sen jälkeen ollaan syntymäkulttuurin edustajia. Somali maahanmuuttajia edustanut Ikram Dirir oli aivan toista mieltä, eli syntymäkultturin tavat tulee ensin. Lilli Earl eritti kertoa ettei siitä tule mitään, ensin on sopeuduttava valtaväestön kulttuuriin, mutta se ajatushan ei tälle mokkapepulle sopinut.
--Keskustelu jatkuu verkossa--

Maahanmuutosta vastaa tällä hetkellä sisäasiainministeriö

Kesko haastaa Nokian sovelluskehitykseen. Keskon lanseeraama ravintokoodi.fi on palvelu jossa K-plussa kortilla suoritetut ostokset kirjautuvat tilillesi, tililtäsi voit seurata ostostesi terveellisyyttä. Ei enää laihdutus kirjoja ja kalori mittaria, riittä kun käyt
k -kaupassa ostoksilla ja ostat vain terveellisesti.

Varoitus Nokialle: Microsoftin kohtalo uhkaa

Jätkäsaaressa tuskin pääset näkemään Madonnaa näin läheltä kuin tässä Letterman Showssa

National Geographic How Valentine's Day Traditions Got Started

Nokian masinoima EU-direktiivi poistaa hehkulamput markkinoilta

Bikini lentokone sekoitti kenttätyöntekijät

Karhunkynsien testausta Lapissa

Nainen, onko sinullakin laman merkit jaloissasi?

Amerikkalaisnainen menetti kyntensä auto-onnettomuudessa. Asia on vakava jos kyseessä on maailman pisimmät kynnet.

Venäjäkö syy Googlen Suomi-projektille?

Google ostaa Summan tehtaan tilat Myydään myös Nokia Googlelle, Gmail kun tallentaa kaikki.

Michelle Obama Voguen kanteen Voguen mukaan kansikuva on legendaarisen julkkiskuvaajan Annie Leibowitzin käsialaa.
Siinä Michelle Obama istuu hotellin sohvalla ennen miehensä virkaanastujaisia.

Brolin ja Hopkins seuraavan Woody Allen -elokuvan tähdiksi

Vanhanen: Päätös oli sellainen, mitä hain

Merikotkapari pesii kameroiden edessä Tästä kameraan joka seuraa pesän tapahtumia

Timo T.A. Mikkonen moittii suomalaista naiskauneutta Olisiko T.A:n pyrittävä Maku Seksi Makusen tilalle. Ota Hota

Tutkimus: Mobiilipalvelut eivät innosta suuria ikäluokkia

Keskusrikospoliisi tyrmää Lex Nokian

Madonna-raivo leimahti: Nyt valitetaan

Lippupiste tyri taas!

Madonnan konserttilippujen myynti alkoi 9.2.2009 klo 09:00 kaatuilemalla tosi pahasti. Käsittämätöntä että ei osattu hoitaa 80 000 lipunmyyntiä tyylikkäämmin. Nyt Lippu.fi (ei pidä sekoittaa lippupalveluun joka on eri yritys eikä sillä ole myynnissä ko lippuja), palvelu kaatui ja takkuili heti alkuunsa. Ilta-Sanomien verkkokeskusteluun oli tullut klo 18:oo mennessä 127 kirjoitusta onnistuneesta tai epäonnistuneesta lipun hankinnasta.

Historiallinen yliäänikone Concorde laskeutuu Hongkongin Kai Takin kentälle. Viimeinen lento tehtiin 26.10.2003. Lue lisää

Meryl Streep HS-haastattelussa: Hollywoodin lehdistö ohjaa katsomistapoja

Kadonnutta huoltoasemaa metsästämässä

John Lennonin elämänkaari piirtyy päiväkirjamaisella tarkkuudella

En pidä miestäni vaarallisena Nikita Fouganthinen Alexandra-vaimo kertoo rakastuneensa ensi silmäyksellä.

Ylen teksti TV verkossa, vanha juttu mutta joskus ihan kätevä.

Facebook täyttää viisi vuotta: Tästä se alkoi

Näin sujui tuoreen rouva Niinistön ensimmäinen edustustilaisuus

Kiusaako roskaposti...ei huolta pikku työkalulla homma on hoidettu

28 Hours in Jyväskylä (28 tuntia Jyväskylässä)

Pian näet netistä Kanadasta Itä-Karjalaan menneiden kohtalot

Vanhan kertausta vuodelta 2008: 200 tekstiviestin nainen Johanna Tukiainen kertoo jutussa myös video

Nuudelikauppa käy taantumassa kiivaana - lue mitkä muut alat juhlivat

Näin suomalaiset katsovat tv:tä tunneittain - katso käyrä ja hurja iltapiikki

Maailman pienin polttokenno: 3 x 3 x 1 millimetriä ja 1 milliampeeri Mitä sitten jos se olisi 300X300 metriä?

Ruoka valmistetaan nyt kylmänä

The Wall Street Journal Men's Clothes, Now in Technicolor... | Life&Style |

Teflonia liukkaampi timantinkova pinnoite keksitty: ikuinen voitelu ilman öljyä

Talvivaaran kilpailija sulkee nikkelikaivoksen Australiassa

Näyttävimmät kuvat ulkoavaruudesta - katso raportti galakseista ja tähtisumuista

Aftonbladet Flicka dog i tvättmaskin

Hybridivoimala ratkaisee ydinjäteongelman

Time A 10-Year-Old Divorcée Takes Paris

Porista taas keskikesän pääkaupunki Lähes 60 tilaisuutta neljännessä Suomi Areenassa. Ahtisaari, Ollila, Stub, Niinistö Rehn.

Mirror Could your marriage survive a year of total, brutal honesty?

Mitä naisen napa kertoo? – Suomalaistutkijalla on vastaus!

Tämän verran maksaisi Nordea

Missä lapsesi luuraa? – Google paljastaa!