dpk.fi

2011/07

E10-bensa ei kelpaa Saksassa. Öljyteollisuus uhkaa lopettaa E 10-bensiinin valmistuksen huonon menekin takia.

Professori Matti Tolvanen ei aio maksaa yksityistä parkkisakkoa, jos sellaisen joskus sattuisi saamaan. Saattaa tulla professorille kalliiksi, sillä eduskunnan lakivaliokunta otti asiaan uuden kannan ja hylkäsi lakiesityksen yksityisestä pysäköinninvalvonnasta.  Tilanne jatkuu siis entisenä ja yksityiset parkkifirmat rahastavat minkä ehtivät

Yksi suurimmista Maya-intiaanien mysteereistä selvinnyt, väittää saksalainen tutkija Joachim Rittsteig. Izabal järvessa Guatemalassa sijaitseva kahdeksan tonnin kulta-aarteen etsintä retki on Bild-lehden sponsoroima.  

Urheilulehden kolumnisti Kupilan sanavalinnat muuttuneet vähemmän kriittiseen suuntaan, kun Suomen mitalitili avautui.

Apple esitteli uuden iPad 2 -tablettitietokoneen.

Oslosta naisten viestistä MM-pronssia.

Tatu Vanhanen kohauttaa taas: Äly selittää Suomen ja Afrikan eron.

Krista Lähteenmäki hiihti MM-hopeaa.

Miten ihmeessä Marja Tiura vapautui lahjussyytteistä?

USA ryhtyy sotilastoimiin Libyassa, siirtämällä sotalaivojaan ja ilmavoimien koneita lähemmäs Libyaa.

Matti Heikkiselle MM-kultaa Oslosta 15 kilometrillä.

Vihreät esittivät Yleisradion rahoitukseen henkilökohtaista ja tulosidonnaista mediamaksua.

Kokoomus aloitti uuden mainoskampanjan, joka on suunnattu perussuomalaisia vastaan.

YK:n turvaneuvosto määräsi pakotteita Libyalle.

Google muuttaa hakukoneensa toimintaa, niin että se suosii korkealaatuista sisältöä. Luettelomedioiden liian  näkyvästä esilläolosta ei puhuttu mitään. Luettelomedia näkyy hakutuloksissa ensimmäisenä eikä yleensä johda muuhun kuin hakusivulle ja lisätulosten haku voi olla maksullista. Näiden sivustojen siivoamiseen toivoisi googlen myös panostavan, se voi olla vaikeaa koska ne myös tuovat googlelle tuloja.  

Jutta Urpilainen: "Vanhanen aloitti ikävän tavan". Politiikassa on uudenlaista leimakirveiden heittely. Sen aloitti Vanhanen Suomi-foorumissa ja heittelyä jatkoi pääministeri Kiviniemi. Kiviniemi sanoi, että Eero Heinäluoma flirttailee rasismin kanssa.

Gaddafin poika: Libyaa uhkaa sisällissota.

Selvishän se, Munamies kieri voittoon 52 prosentin erolla Harjakaiseen.

Sveitsi jäädytti Gaddafin ja hänen lähipiirinsä varat.

Libya pelkää Gaddafin kostoa. Libyalaiset odottavat että, että pian tapahtuu jotain kauheita. Gaddafi on sanonut valtaan tullessaan, että rakentaa Libyan ja tuhoaa sen ennen lähtöään. Nuo sanat soivat nyt libyalaisten korvissa.   

Elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen antoi lupauksen valtion avusta, jos Nokiasta irtisanotaan ihmisiä.  

Demarit haluavat työllisyysasteen ensi vaalikaudella 72 prosenttiin ja 100 000 uutta työpaikkaa.

Nokian sisäisessä työnjaossa tapahtuu suuria muutoksia, mutta kyllähän tämä enemmän tarjoaa uusia mahdollisuuksia sekä Nokialle, yrittäjille että yksittäisille ammattiosaajille, sanoo ohjelmistoalan konkari ja konsultti Jyrki Kontio.

Presidentti Tarja Halonen pitää tärkeänä, että puolustusvoimissa suhtaudutaan tasapuolisesti kaikkiin vähemmistöihin ja tämä toteutuu myös käytännössä.

Vihreän langan näköisversiota voi nyt lukea ilmaiseksi. Siirry lehden lukuun.

Käytätkö traktorin polttoainetta ruuan valmistuksessasi? Niin luokittelee Antti Heikkilä soija-, auringonkukka ja rypsiöljyt, kirjoituksessaan ”Miksi en käytä rypsiöljyä”.

Huonot työolot lisäävät nivelreumariskiä.

Libyan verenvuodatus tuomitaan ympäri maailmaa.

PlayStationilta tulossa  kannettava viihdejärjestelmä. Oled-näyttö, muotoilu joka sopii käyttäjän käsiin, uusia verkko-ominaisuuksia, flash muistia hyödyntävä innovatiivinen kortti ja kaksi kameraa. Lue lisää ominaisuuksista.

Gaddafi vakuutti murskaavansa kansannousun. Vallankumousjohtajalla ei ole virallista virkaa josta voisi erota, hän sanoi.

Onko Hesari uudistunut? Lue ja ylläty, avoimmuudesta.

Metalliliitto ei hyväksy luottamusmiesjärjestelmän murentamista.

Päivän pähkinä ja Munamies.

Libyan johtaja Muammar Gaddafi kertoi televisiossa olevansa yhä Tripolissa, eikä Venezuelassa. Aiemmin maanantaina hänen huhuttiin olevan matkalla Venezuelaan.

Ilmastotutkijaa ällistyttävä pakkasselitys.

Poikkeuksellinen junaturma Nokian Siurossa. Tavarajunat törmäsivät toisiinsa.

Kokemäki ottaa tiemaksut käyttöön. Korkeaojantie ja 22 muuta yksityistietä  muuttuu maksullisiksi tänä vuonna. Jos et ole tien osakas ajelu tiellä maksaa 50 euroa vuodessa.

Luottamusmies irtisanottu, työntekijät marssivat ulos.

Meitä on pian seitsemän miljardia! Maapallo täyttyy ihmisistä, hukummeko ihmisiin vai ilmastonmuutokseen?

Libyan sekasorto yltyy. Muammar Gaddafin poika Saif al-Islam Gaddafi kehoitti mielenosoittajia olematta provosoitumatta naapurimaiden tapahtumista ja sanoi Libyan tilanteen olevan täysin erilainen kuin naapurivaltioissa. ALJAZEERA live. Yli 230 kuollut Libyan levottomuuksissa.

Jyrki (kok) Katainen pitää Timo Soinia itsestään selvänä pääministerinä, jos…

HS. Saska Saarikoski kirjoittaa syytteet raiskauksista Julian Assangea vastaan hataralla pohjalla.   

Kaikkonen myi Kaikkoselle. Nuorisosäätiöstä on kysymys, mistä muusta kysyy kalakauppias.

Huhtikuussa 2010 tapahtui jotain ihmeellistä...1000 Matti Vanhasen sähköposti viestiä katosi? Luonnollisesti Vanhanen oli hämmästynyt tapauksesta ja niin oli keskusrikospoliisikin.

Eduskunnan puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Juha Korkeaoja haluaa Suomalaisten lopettavan partioinnin Afganistanissa.

Nokian tuotekehitys ei katoa Suomesta sanoo Stephen Elop.

Oslon MM-kisoihin tulossa kaikkien aikojen dopingjahti.

Google pettyi, Nokia teki väärän valinnan valitessaan Microsoftin yhteistyökumppanikseen. Surkutteli Googlen toimitusjohtaja Eric Schmidt Barcelonan mobiilimessuilla.

Ykä Lepolan visio Nokian kohtalosta jää nähtäväksi. Kuluttajat tuskin välittävät kuka puhelimen valmistaa kunhan se on käyttöliittymältään toimiva.

Tavallinen talvipäivä Suomessa. Sähköa tuotiin ulkomailta 15.2.2011 klo 01:16 yhden Olkiluoto 3:sen verran.

Pilvi Torsti (SDP) puhuu ihmisten yhteiskunnasta ei asiakkaiden yhteiskunnasta.

Elop: En ole Troijan hevonen. Nokia saa Microsoftilta miljardeja.

Jan Rossi ei ollut tyytyväinen Uuden Suomen blogi uudistukseen ja avasi oman bloginsa, jossa ei rajoiteta kommentointia.

Se ehdokas on Jukka Relander. Hän, jonka kolumneilla alppimajanne lämmitetään.

Nokian ja Microsoftin yhteistyö voi merkitä jopa 10 tuhannen työpaikan menetystä Suomessa, sanoi Paavo Lipponen Ylen ykkösaamussa.

Jäätteenmäki valehteli 2003 ”kieroimmalla tavalla”

Lipponen oli tuohtunut keskustan tavasta kytkeä Wikileaks-paljastukset vuoden 2003 eduskuntavaalikamppailuun ja niin sanottuun Irak-gateen. Lipposen mukaan silloinen keskustan puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki ei koskaan julkistanut mitään eikä varsinkaan pelastanut Suomea joutumasta Irakin-sotaan.

- Hän vain piti jotakin paperia kädessään piilossa ja vihjaili, että minä olisin sopinut jostain koalitiosta Yhdysvaltain kanssa. Se tapa, jolla Anneli Jäätteenmäki asiaa esitteli, on kieroin tapa valehdella, Lipponen sanoi.

Lipponen sanoi, että on ”täydellinen valhe”, että hän olisi sopinut Yhdysvaltain kanssa Suomen osallistumisesta heidän sotakoalitioonsa. Esimerkiksi silloinen Yhdysvaltain ulkoministeri Colin Powell on asian vahvistanut, Lipponen kertoi.

Egyptin presidentti Hosni Mubarak eroaa.

Sveitsissä kadonneiden kaksostyttöjen kohtalo on selvinnyt.

Keittiöpsykologi Tuomas Enbuske, joksi hän itseään kutsuu, analysoi kokoomuksen kannatusta. ” Kokoomuksen kannatus johtuu menestyneen ihmisen perusharhasta. Ihmisen peruspsykologiaan kuuluu taipumus nähdä menestys oman nerokkuuuden ja ainutkertaisuuden ansiona ja tappiot taas ulkopuolisten aiheuttamina”. "Kokoomuslainen olisi uskomattoman rikas ja menestynyt, jos valtio ei olisi latistanut ja verottanut häntä päiväkodista saakka. Kokoomuslaisen ideaalimaailmassa saisi asua Suomessa kolmekymppiseksi – nauttia rauhallisista oloista ja ilmaisesta koulutuksesta - ja muuttaa sitten Amerikkaan hyväpalkkaisiin töihin...". Eikä muutkaan puolueet pääse ajan ikeestään. "Kristillisdemokraatteja äänestävät luulevat tosissaan, että tuhansia vuosia sitten eläneiden väkivaltaisten paimentolaiskansojen sienipäissään kirjoittamat sekavat sadut olisivat järkevä ohjenuora nykyajan ihmiselle. Sehän ei sinänsä haittaa mitään. Mutta kun kristilliset haluavat, että myös kaikki muut eläisivät heidän harhojensa mukaan".

Elop: Nokian pääkonttori pysyy Suomessa. [k]

Eriarvoisuus ei hetkauta kokoomusta. Lähes miljoona köyhää ei kokoomuksen mielestä vielä luo eriarvoista yhteiskuntaa. Valtionvarainministeri Katainen tosin myönsi että osa rikkaista taisi jäädä taantuman aikana tilapäisesti vähemmille bonuksille ja optioille.

Ruotsalaissotilas kuvasi kypäräkameralla taistelua Afganistanissa.

Hobitti-elokuvan kuvaukset alkavat ensi kuussa. Beck-elokuvista tutulle Mikael Persbrandtille rooli Hobitti-elokuvassa.

Napapiirin sankarit, valittiin 2010 parhaaksi elokuvaksi.

Hämeen Sanomat muutti nettilehtensä maksulliseksi.

Lipponen liverteli Putinista Yhdysvaltain suurlähettiläälle.

Uuden Suomen puheenvuoropalvelun uudistus romahdutti kommentointien määrän. Blogien kommentointien salliminen vain kirjautuneille ja rekisteröityneille käyttäjille näkyy blogistien yksinpuheluna, he kommentoivat lähes yksinomaan itselleen. Ennen uudistusta kommentteja tuli blogeja kohti kymmeniä jopa satoja, nyt keskimäärin alle kymmenen kirjoitusta kohden. Näin jatkamalla puheenvuoropalvelu kuihduttaa itsensä pienen sisäpiirin ja vaaliehdokkaiden mainospalstaksi, ehkä se onkin tarkoitus. Vapaa kommentointi kaikille tuo elävyyttä palveluun ja blogin kirjoittaja voi itse valita mitkä kommentit sallii, tai kirjoittaa niin laimeasti ettei se herätä mielenkiintoa kommentoida. Karjalanpiirakka reseptien vaihtajille on jo KOTIKOKKI.net siellä se mummokin on. 

Egyptin Omar Suleiman, sulavakäytöksinen kiduttaja. Yhdysvalloissa Suleimanin läheisimmät yhteistyökumppanit ovat virkaveljet CIA:ssa. Pahamaineisen vankilennätysohjelman aikana CIA käytti Suleimanin ammattitaitoa hyväksi ja toimitti vankeja kuulusteltavaksi Egyptiin.

Kyläkauppias kertoo: Turha tapahtunutta on kieltää. Olin hieman huppelissa suorassa tv-lähetyksessä. En ehtinyt syömään koko päivänä ja innostuin tiettyjen taitelijoiden kanssa juomaan lasin viiniä jos toisenkin ennen ohjelmaa tyhjään vatsaan, Vesa Keskinen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Uuden Suomen puheenvuoro palvelu haluaa karsia häirikkö kirjoittajat pois.

Yesterday is history tomorrow is a mystery.

Katso miten muut arvostavat työtäsi. Neljä nousi yli muiden, kun Taloussanomat selvitti Suomen arvostetuimpia ammatteja. Lääkärit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset saavat eniten ääniä. Jari Sarasvuon listalla sairaanhoitaja oli ykkösena ja yrittäjä toisena.

Tuleeko Kristillisdemokraateille kalliiksi, kun Kallis jättää eduskunnan?

Vihreät vaatii Suomeen onnellisuusmittaria. Puolueen mielestä suomalaisten onnellisuuden lisääntyminen on otettava päätöksenteon tavoitteeksi seuraavalla hallituskaudella. Lue lisää

Hävittäjät Kairon taivaalla nostivat huhumyllyn. Kairossa tuhannet mielenosoittajat pitivät sunnuntaina keskusaukio Tahriria tukikohtanaan. Vielä myöhään illalla Tahririn aukiolle oli kokoontunut puolisentoistatuhatta ihmistä, kertoi uutiskanava al-Jazeera. Uutistoimisto Reutersin mukaan eri puolilta kaupunkia on kuulunut alkuyöstä ammuskelua.

Iltalehden näkökulma Narkolepsiaan.

Persoonallisuus ei ole pahasta kirkossakaan.

Saletisti natsaa, saletisti natsaa. Menkööt muut Aasiaan, Veinin sydän jäi Rhodokselle. Joka ainut syksy lentokone vie hänet kahdeksi tai kolmeksi viikoksi samaan hotelliin, samaan huoneeseen, samalle rakkaalle Rhodoksen saarelle.

Soinin malli ei ole Soinin malli. Kirjoittaa Eija-Riitta Korhola blogissaan. Pari viikkoa sitten osallistuin suomalaismeppien pressiaamiaiselle, jonka mieliinjäävimmäksi anniksi jäi Liisa Jaakonsaaren tokaisu median suhtautumisesta Timo Soiniin. Jaakonsaaren mielestä Soinilta ei vaadita poliittisiin kysymyksiin kunnon vastauksia. Häntä vain ihastellaan kuin vauvaa: ”Voi, voi, kun se kasvaa.”

Europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola ja professori Atte Korhola ovat päätyneet asumuseroon. Pariskunta on ollut naimisissa 30 vuotta. Heillä on kolme lasta.

Timo Soinille on kynnyskysymys ”EU-jäsenyyden liittäminen Suomen perustuslakiin”. Jos vihreät saa yhdenkin paikan enemmän kuin me, se on siinä. Samaan hallitukseen emme vihreiden kanssa mahdu, sanoo Soini. HS 29.1.2011.

Jani Toivola on lupautunut ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin vihreiden listalta Uudenmaan vaalipiirissä.

PerusSuomalaisten kannatus jatkaa nousuaan.

Kani jää vielä kiinni, uskoo poliisi.

Laihian Potilan tolppa viidenneksi tehokkain sakkorysä Suomessa. Kun Laihialle avattiin Alko, kansa ryntäsi ja liiketila oli tupaten täynnä, myyjien hämmästellessä paikallisten äkillistä intoa Alkon asiakkaiksi. Hämmästys muuttui hymyksi kun paljastui että kaikki asiakkaat olivat rynnänneet palauttamaan lähikuntien alueelta kerättyjä pulloja.  Yksi pullo oli myyty ohiajavalle kauppamatkustajalle. Tieto ei kerro vieläkö sama meno jatkuu Laihian Alkossa, vai ovatko vallan keskittyneet ”tolppa kalastukseen”.   

Timo Soini haluaa Pekkarisen paikalle, vaalien jälkeen.

Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop kertoo helmikuun 2011 alkupuolella kuinka se aikoo ratkaista yhtiön pahimpia ongelmia. 

Ottiko Ilkka Kanerva 50 000 euron lahjuksen? Näin ainakin väittää valtakunnansyyttäjä Jorma Kalske.

Onko Aurinko stressaantunut, käykö hän ylikierroksilla? Kaamos päättyi 48 tuntia etuajassa.

Keskustan puoluesihteeri Laaninen käy taas Ylen kimppuun. Pitäisi Ylessäkin tietää etteivät keskustaa arvostele, kaikkia muita puolueita saa sorkkia, mutta että keskustaa, siitä ei setä Laaninen pidä. Korjaus 28.1.2011 Ylestä ilmoitettiin että he eivät tutustuneet nuorisosäätiön esitutkintamateriaaliin tarpeeksi ja väärää tietoa pääsi julkisuuteen.

Putous, MTV 3:n melkoisen hyvä sketsiohjelma.

Aiotko Bubaihin lomalle? Käy loistoravintolassa joka sijaitsee maailman korkeimman rakennuksen 828 metrisen Burj Khalifan 122 kerroksessa 442 metrin korkeudessa.

Eduskunnan puhemies Sauli Niinistö (kok) on huolissaan: köyhyys näyttää meillä yhä vain lisääntyvän. Niinistö purkaisi automaattisen ansiosidonnaisen päiväraha korotuksen. Tällä hetkellä  jos peruspäivärahaa korotetaan korottaa se automaattisesti myös ansiosidonnaista päivärahaa. 

Miten EU-maiden hallitukset reagoivat, kun Sveitsi ryhtyy karkottamaan omia kansalaisiaan. Kysyy HS –vieraskynä kirjoituksessa Le Monde –lehden espanjakielisen version päätoimittaja. ”On surkeaa, että äärioikeistolaiseen ajatteluun ovat tarttuneet myös demokraattiset puolueet, jotka ovat alentuneet kysymään itseltään, kuinka hyväksyttyä muukalaispelko on niiden poliittisissa kannanotoissa”.

Keskustapuolueen jäsenrekisterissä kuolleet kummittelevat, koska eivät voi ilmoittaa itseään poissa oleviksi.  Toivottavasti eivät saa äänestää.  Nyt puolue ilmoittaa poistaneensa ne jäsenet, jotka ovat ilmoittaneet, etteivät halua olla keskustan jäseniä.

Perussuomalaiset leikkaisivat hyvätuloisten lapsilisistä 100 euroa.

IPhonen omistaja ei voi käyttää puhelintaan pakkasessa, jos puhelin rikkoutuu vakuutusyhtiö IF ei sitä Ruotsissa korvaa. Vakuutusyhtiö: takuu ei saa raueta pakkasen takia.

Muutos 2011 puolue järjestää Muhammed- hevi tapahtuman Turussa. Tapahtuman järjestäjän mainoksen mukaan
"Profeettojen pallit kilisevät".

Onko käveleminen vaarallista?

EU:n päästökauppa on keskeytyksissä krakkerien 28 miljoonan euron päästöoikeus varkauksien vuoksi. Päästöoikeudet varastettiin niin sanotulla kalasteluhuijauksella, jossa yrityksiltä hankittiin epärehellisin keinoin rekisteritunnukset ja salasanat. Monia samankaltaisia tapauksia on tullut esiin kahden viime vuoden aikana.

DC -hubin ylläpitäjät tuomittiin yli 800 000 euron korvauksiin tekijänoikeuksien haltijoille.

FBI pidätti yli sata mafiosoa New Yorkissa.

Paperiliiton Jouko Ahonen ei peru puheitaan, joissa hän puolusti eläkeyhtiöjohtajien isoja palkkioita.

Harvinainen video: Mannerheim Saksassa Hitlerin vieraana.

Apple kieltää maksuttomat iPad julkaisut lehtien tilaajilta.

Maapallon kauneutta ISS avaruusasemalta, pilviverhon peittäessä kauheudet.

Olisiko Twiggy pystynyt tähän?

Kansallisomaisuuden ryöstö: Tiedotusvälineet ovat ansiokkaasti raportoineet siitä, että Helsingissä on satanut lunta. Sen sijaan siitä vaietaan, että on tehty jättiläismäinen kansallisomaisuuden ryöstö. Tekijät tiedetään. He kulkevat vapaalla jalalla ja seisovat kansakunnan kaapin päällä. Kuuntele Esko Seppäsen kolumni kuinka esim. Outokumpu myytiin pilkkahintaan.

Katri-Helena 65 Tommi 32, lemmenloma Lapissa.

Tältä Australian tulva näyttäisi Suomen mittakaavassa.

Valtiovarainministeriön virkamiehet ehdottavat maksullista lisäeläkettä 80 vuotta täyttäneille suomalaisille. Ministeriö julkistaa tänään keskiviikkona aivan uudenlaisen mallin, jolla elämänsä ehtoopuolen vuodet voisi turvata 40 000–60 000 euron kertamaksulla.

Poliitikot haluavat loputkin rahasi kun täytät 80 vuotta.

Myrkyn puute estänyt teloitusten toimeenpanemista Yhdysvalloissa. Nyt siihen on kuitenkin näkyvissä valoa, tai pitäisikö sanoa pimeyttä, kun Britannia toimittaa Tiopentaali nukutusainetta Yhdysvaltoihin.

Tuurin kyläkauppiaan ghanalainen naisystävä on kadonnut. Kauppias kertoi rakkaansa lähteneen sunnuntaina hänen asunnoltaan.

Tikka puolustaa kokoomuksen äänenkannattajassa verkkouutisissa USA:n äärioikeistolaisia ja teekutsuliikettä.

Jos saunaan kuolevien katsominen ei kiinnosta, tässä uusi tempaus ensi kesäksi, tai miksei talvellakin.

Matti Nykänen säteili ja morsian hehkui ennen urheilugaalaa.

Sdp:n likaiset temput, nyt haluaisivat ratsastaa kuolleen julkkiksen imagolla. Omaiset järkyttyneitä.

IE 9 ladattu 20 miljoonaa kertaa syyskuisen julkistuksen jälkeen.

CNN:n saapui Helsinkiin kuvaamaan Future Cities  -nimistä sarjaa, jossa kerrotaan tulevaisuuden kaupungeista.  Helsinki kippaa lumet mereen! Missä vihreät ja ympäristönsuojelu?

Palvelualojen liitto (PAM) kertoo työnantajien kritisoimisen Facebookissa johtaneen useisiin irtisanomisiin Suomessa.

Teemua ei kannata kadehtia sillä hän on ansainnut kaiken tämän. Lue lisää HS -kuukausiliite 1/2011

Minkä takia ministeri Vehviläisen pitää kysyä vastuuta julkisuuden kautta? Eikö keskusteluyhteys viraston  ja Vehviläisen välillä suju ilman mediaa? Kysytään Satakunnan Kansan pääkirjoituksessa. Kun ministerin huoli kantaa hänen omalle ja yleensä keskustan vahvoille äänestysalueille, täytyy ihmetellä, kuka nostaisi äläkän esimerkiksi Porin ja Tampereen välin pimeistä asemista. Ministeri kyllä otti voimakkaasti kantaa Kemijärven ja Iisalmen sulkemisten takia, siis niihin jotka ovat hänen äänestysalueellaan.  

Pomminrakentajan katala nautinto ajatus ei onneksi toteutunut.

Jotain hyvää Italiasta, Suomen olisi syytä seurata perässä.

Facebook saa kuolla. Kirjoittaa päätoimittaja Pekka Tauriainen lehtensä pääkirjoituksessa.

Viro kaappasi palan Venäjää, sota syttymässä.

100 päivää (6.1.2011) vaaleihin! Missä SDP:n iskuryhmä loikoilee?

Eduskuntavaali ehdokaiden näkyvyyden parantamiseksi heidän kannattasi ottaa jotain uusia kikkoja käyttöön.

Frederik odottaa Kataisen soittoa. Frederik haluaisi läskiveron, ylipainoiset syövät Suomen konkurssiin. Reetulla taitaa olla vaikeuksia löytää aatteitaan vastaavaa puoluetta.

Suomeen viisastenkerho -ei poliitikkoja mukaan, ehdottaa Sauli Niinistö.

Tästä ei ole puhuttu julkisuudessa. Odotamme Maarit Tastulan punaistalankaa tai ajankohtaisen kakkosen teemailtaa asiasta.

Poliitikkojen juhlapuheet naurattavat kansaa. Presidentti Halosen uudenvuoden puhe ja kalastajien haueton joulutervehdys hymyilyttivät kadunmiehiä ja naisia. Kukaan ei muistanut Halosen puheista mitään merkittäviä kannanottoja, joissa olisi kritisoitu päättäjien toimia. Kaikki sen sijaan muistivat Halosen ”riemastuneet” kannanotot jos kyseessä oli Seta kysymykset.    

Vuoden 2010 turhat tutkimukset. Pilven poltto ei ole hyväksi. Lapset, joilla ei ole ystäviä, ovat surullisia. Television edessä kököttäminen voi lihottaa teinejä. Tapa laihtua: syö vähemmän ja liiku enemmän. Lue lisää turhista tutkimuksista.

Kalle ja Jallu suosittuja miesten nimiä aikoinaan, mutta myös lehtien nimiä, lehtiä joihin kukaan itseään sivistyneenä pitävä ei kajonnut. Aikoinaan niihin saattoi  törmätä parturissa, nykyään parturissa on  älyllistä luettavaa kuten seiskaa. Pian näitä lehtiä voi lukea kuka tahansa ilmaiseksi verkosta kunhan lehtiä julkaiseva Press Masters saa tekijänoikeus asiat hoidettua.

Huippuinnovaatio Suomesta - näin helposti kolaat lumet katolta.

Australian tulva-alue suuruudeltaan kuin Saksan ja Ranskan yhteenlaskettu pinta-ala. Australiassa tulvaa kuvataan mittasuhteiltaan jo raamatulliseksi.

Lainaus HS keskustelu:
"Keskustalainen kansanedustaja Katri Komi Joroisista on istunut Fortumin tiloissa muutaman kerran vuodessa kahvia juomassa. Tästä hyvästä hän on saanut palkkioksi reilut 4500 € / kk läpi vuoden. Olen aivan varma että kun häntä äänestäneet etelä-savolaiset eläkeläiset että viljelijät ja muut saavat tämän tietoonsa,eivät häntä enää äänestä. Tässä on ainoastaan enää kysymys siitä kunka tämä tieto heille kerrotaan, sillä paikallislehdet tätä tuskin tekevät,kun ovat samaa aatemailmaa hyvin lähellä kyseisen kansanedustajan kanssa." Tässä se leviää ilman paikallislehtiäkin. paikallislehdet eivät yleensäkään oman pesän likaajiin puutu, vertaus Juhantalo ja Kankaanpään kaupunki. Nykyisistä kahdestasadasta kansanedustajasta 149 kuuluu erilaisiin hallintoneuvostoihin.

Fatbardhe Hetemaj  tarttui härkää sarvista ja jaksoi yön yli vastata pääasiassa epäasiallisiin kommentteihin koskien sukupuolineutraalia avioliittolakia. Lähes 400 kommenttia kahdessatoista tunnissa kertoo jo kuinka oikea aihe saa näppikset sauhuamaan. Maahanmuuttajia voitaisiinkin kouluttaa terapeutiksi suomalaisille, opettamaan suvaitsevaisuutta ja irrottautumaan liikaa omaan napaansa tuijottamisesta.

Autoliitolla varovainen kanta E 10 bensaan.

Vuorineuvos Gustav von Hertzen haluaisi yksityistää kaikki hallinnonalat. Maria Guzenina-Richardson (SDP) Espoo, näkee vuorineuvoksen vatsan takana häämöttävän ansan.

Nyt voi Manhattanillakin hiihtää, ainakin jonkun aikaa. Loppuviikkoa kohti sään ennustetaan lämpenevän, jopa + 6 asteeseen.

Elton John isäksi 62 vuotiaana. Elton ja puoliso David Furnis kertoivat olevansa pakahtumaisillaan onnesta. Lapsen synnytti sijaisäiti Kaliforniasta.

Marja Tiura tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtaja. Uskotko Tiuran pystyvän rakentamaan oikeudenmukaista Suomea ilman henkilökohtaista sponsori rahaa? Tiurahan on kuuluisa sekavista kytköksistä yritysmaailmaan ja vaaliraha sotkuistaan.

Muutos 2011 – puolueella ehdotus eduskuntatalon "uusiokäytölle". Puolueen puheenjohtaja Jiri Keronen selostaa blogisaan kuinka se tulisi tehdä.

Keskustapuolue pelkää valta-asemansa katoamista eikä halua luopua paikastaan Ylen vaaliohjelmassa, jos Perussuomalaiset kävelisivät yli.

Mikael Storsjön terrorismin tukija, väittää Pohjan kirkkoherra Juha Molari. Katso video. Toimiiko Suomessa todella Pohjois-Kaukasian terroristien uutistoimisto?

Poliitikko älä hölmoile sosiaalisessa mediassa, muutenkin sitä teet jo työssäsi.

Aurinkobensan kehittämiseen miljoonan euron rahoitus.

Englanti haluaa estää lumikaaoksen lailla!

Joulupukki toivottaa Hyvää Joulua!

Lainlaatijat keksivät kaikkea kivaa.

Helenan muistilista jouluksi. Kirjoituksessa myös kollektiivinen joululahja.

Suomalaisilta löytynyt impulsiivisuutta aiheuttava geenivirhe. Tutkimuksissa alkoholistimiehillä serotoniinireseptori 2B:n mutaatio, lisäsi tuntuvasti väkivaltaisen käytöksen riskiä. Tavallisessa väestössä se on suhteellisen harvinainen.

Finnairilta poikkeusjärjestelyjä Lontoon lennoille 23.12.2010. Finnair ilmoittaa vaihtavansa aatonaattona isomman konetyypin Lontoon lennoille Heathrow'n kentän vaikean tilanteen vuoksi. Kaksi edestakaista vuoroa Helsingistä Lontooseen lennetään poikkeuksellisesti kaukoliikenteessä käytettävällä Airbus340 -laajarunkokoneella kapearunkoisen Airbus 321 -koneen sijasta.

Pienoinen kansanliike koulujen ja päiväkotien perinteisen joulun puolesta.

Heathrow’n lentokenttä Lontoossa kaaoksen vallassa. Muun muassa Lontoon pormestari Boris Johnson on ihmetellyt kipakasti, miksi muun Euroopan lentokentät ovat toipuneet viikonlopun lumimyrskyistä paremmin. Ei voi olla ylivoimaista löytää lapioita, lapiomiehiä, lumiauroja ja mitä nyt tarvitaankin, jotta lumi saadaan pois lentokoneiden alta ja koneet lentoon, suutahti Johnson uutistoimisto AP:n mukaan.

Neljäskymmenes kirja ilmestyi jo hetki sitten. Tämä kaikille suomalaisille tuttu Kalevala hattu puhuu usein ruuasta.

Eduskunnan salattu todellisuus: Uusi maailmanjärjestys 2013. EU-johtajat sopivat Lissabonin sopimuksen muuttamisesta.

Tässä se on, pian sitä tarvitaan, googlettamalla satoja ohjeita, mutta yksi riittää kun se on oikea, tässä se on.

Onko Pekka Siitoin perintö alkanut liikahdella Turussa?

Litmanen jätti Hollantiin pysyvän jäljen: yli 1500 saanut Jari-nimen.

Tulevaisuuden tietokone ei tarvitse ehkä paljonkaan sähköä!

Tämä mainos oli liian rohkea televisioon.

Yhdysvallat suunnittele vakoilusyytettä Assangea vastaan.

Sudanin presidentti Omar al-Bashir on saattanut imuttaa itselleen maansa varoja jopa yhdeksän miljardia dollaria, Wikileaksin mukaan.

Ei suvaitsevaisuus voi olla sitä että luovutaan omista perinteistä? Kokoomuksen puheenjohtaja valtiovarainministeri Jyrki Katainen on tuohtunut koulujen jouluperinteiden sopivuudesta käytävästä keskustelusta. Kataisen mielestä kouluilla on oikeus ja velvollisuus siirtää suomalaista kristillistä jouluperinnettä eteenpäin. Suvaitsevuus ei ole sitä, että omat perinteet lopetetaan kohteliaisuudesta muita perinteitä kohtaan. Ei kukaan tässä maailmassa näin toimi, Katainen sanoo STT:lle. Kokoomusjohtaja halusi perjantaina sanoa itse julkisuuteen sanottavansa mieltään kuohuttaneesta aiheesta. Hän muistuttaa, että perustuslakivaliokunta on todennut, että kristilliset joulutraditiot eivät ole uskonnon harjoittamista, vaan osa suomalaista kulttuuria.

Japanilaiset syövät delfiinejä. Julmaa ja raakaa eläinten tappamista vain ihmisten sairaiden nautintojen tyydyttämiseksi. Katso video.  

Suomen tunnetuin liikennevalistaja Ensio ”Enska” Itkonen starttasi viimeiselle matkalle.  Enska pakinoi "Juhannus Jumalasta", Hannu Karpon kanssa vuonna 1983

Yle suunnittelee omaa HD kanavaa, lähetyksia jo ensi vuoden aikana.

Ismo Leikola ja joululaulut.

Japanilaisten julma delfiinien teurastus paljastetaan The Cove  –Meren salaisuus dokumentissa.

Trolleja (!) liikkeellä.

Yhtenä päivänä pelle, seuraavana miljonääri. Venäläinen Marina Orlova on Youtube videoillaan ja sivunsa mainoksilla kyennyt tähän.

Maksaako Eu  osan Yhdysvaltalaisten Irakin ja Afganistanin sotien veteraanien terveydenhuollosta, sosiaaliavusta ja eläkkeistä? Taloustieteilijä Joseph Stiglitz ja Linda Bilmes ovat päätyneet lähes biljoonan dollarin kuluihin jotka tarvitaan sotavammojen hoitamiseen.

Jälleen loikkaus keskustasta perussuomalaisiin. Köyliöläisvaltuutettu Maarit Markkula on nyt perussuomalaisten 14. ehdokas Satakunnassa.

Blondi suivaantui liian perusteellisista turvatarkastuksista ja saapui lentokentälle pelkissä alusvaatteissa.

Presidentti Halosen mukaan terrori-isku Suomessa on vain ajan kysymys.

Aftonbladet näyttää  lukijan videon, Tukholmassa räjähtäneestä ja palavasta autosta, Olof Palmen kadulla. Valvontakameran kuvaa pommi räjähdyksestä. Onni onnettomuudessa ettei sivullisia loukkaantunut räjähdyksessä. Savupilvestä päätellen kyseessä ei ollut ihan tavallinen kiinalainen.

Tukholman pommimiehen taustoja tutkitaan Britanniassa.

Miltä ydinräjäytys näyttää muutaman kymmenen kilometrin päästä. ”Näin valoa vasten luut käsieni läpi”. Brittiläinen dokumentti kertoo sen Youtubessa.

Huippukuvaaja Mario Testino kuvasi viralliset kihlajaiskuvat prinssi Williamista ja Kate Middletonista.

Koivuniemi lahkon johtajat nauttivat sadomasokistisista rituaaleista. Helsingin Sanomien joulukuun 2010 kuukausiliite kertoi Espoossa syntyneestä raamattupiiristä, joka kehittyi suljetuksi lahkoksi ja sen säännöistä tuli yhä ankarampia. Lahkolaiset noudattivat nöyrästi esipaimenensa, diplomi-insinööri Tapani Koivumäen outoa opetusta

Yksi erikoisuus oli syntien tunnustaminen Koivuniemelle ”Synti saunassa.”  Siviilissä Koivuniemi teki tutkijan töitä TKK:ssa ja VTT:ssä. Piiriläisiään hän varoitti salakuuntelusta: ”Pääsääntö on, että kaikki mitä sanot puhelimeen, on julkista tietoa. Niitä voidaan kuunnella siten, että koneellisesti haetaan tekstin seasta tiettyjä sanoja. Poliisilla on ohjelmat, joilla voidaan suoraan rakentaa organisaatiokaavio jostain porukasta sen perusteella, kenelle on soitettu. Ymmärrätte, että kun soittelette, teette samalla organisaatiokaaviota tästä porukasta.” 

Ilmeisesti Koivumäki oli hyödyntänyt taitojaan työssään ja soluttautunut valtionhallintoon, kaapimalla valtavat tulot lahkolleen. Tai jopa lahkoon kuuluvien poliitikkojen myötävaikutuksella.

Joulua lahkolaiset eivät saaneet viettää, mutta yhteisiä juhlia olivat Tapani Koivuniemen syntymäpäivät, alkoholia niissä ei tarjottu, mutta yksityisissä juhlissa viinin juominen oli sallittua, jopa suotavaa.

Koivuniemi tiesi kuinka tottelemattomat vaimot saadaan kuriin, ryömintä harjoituksilla. Vaimo ryömii miehensä edessä ja kutsuu tätä herraksi parin viikon ajan. Koivumäen mukaan harjoitus tekee vaimosta nöyrän ja opettaa kunnioittamaan miestään. Mitä oikeusministeri tähän sanoisi? 
-------------

Wikileaksin paljastuksissa paljon suomalaisia, kertoo Ottomatias Peura.

Kunnon pojat ovat tylsiä”, sanoo Anu Saagim valokuvaajan kysyessä, ”onko villit seksikokemukset hankkinut parempi sängyssä”. Anu, Playboyn kannessa. Anu Saagim võttis Playboys rinnad paljaks.

Tyylikonsultti Leena Sarvi ei olisi halunnut nähdä mies/naisparien tanssivan Linnan juhlilla. Myöhemmin Sarvi lievensi lausuntojaan ja totesi olevansa viisikymppinen ja vähän vanhoillinen. Lieksan Helena ihmettelee, miksi suvaitsevaisuutta vaativat ovat itse niin suvaitsemattomia? Oli ainakin yksi joka halusi pitää peukun pystyssä. Aivan orpoina ei tarvinnut heteromiesten olla, siitä pitivät ainakin kolme namua huolen.

Finnairin työehdot ovat keskiarvon alapuolella, jos verrataan eurooppalaisiin lentoyhtiöihin. Esimerkiksi KLM lentää Amsterdamista Osakaan ja takaisin, heillä on seitsemän päivää vapaata lentojen jälkeen. Katsotaan että se on niin rasittava työrupeama. Lufthansalla työnteon katto, eli työtä ei voi suunnitella enemmän kuin 110 tuntia kuussa. Finnairilla katto on 172 tuntia.

Rick Falkvinge ihmettelee ettei media puolusta omaa olemassaoloaan ja arvostele sensurointiyrityksia. Falkvingen peilipalvelin hyrrää Ruotsissa Sollentunassa. Pohjolan pakkasessa se jakelee Wikileaksin aineistoa sitä tarvitseville ympäri maailmaa. Peilipalvelimia tarvitaan estämään sivustoon kohdistuvat hyökkäykset. Lista Wikileaksin peilipalvelimista maailmalla, lista kasvaa päivittäin.

Tegnologia riippuvainen Jyrki Kasvi tweettasi linnastakin. "Vaimon helma kesti", kirjoittaa Kasvi.

Linnanjuhlat näyttäytyi katselijoille rennolla menolla. Uutena mahdollisuus Twitterin kautta kommentoida juhlia. Timo Harakka ja Jari Sarasvuo lupasivat lahjoittaa hyväosaisina lapsilisät kehitysapuun ja haastoivat suomalaiset kampanjaan "Kerää roska päivässä". Katso Sarasvuon pariskunnan haastattelu.

Tavaramerkki varkaus voi katkaista vihreänlangan. Vihreä puolue on ottanut vaaliteemakseen "Uusi Suomi". Uuden Suomen kustantaja Niklas Herlin kirjoittaa blogissaan ettei puolueesta kysytty lupaa nimen käyttöön ja puolueen pitäisi maksaa tavaramerkin luvattomasta käytöstä. Haluaako Vihreät ratsastaa lehti Uuden Suomen hyvällä maineella? Lue vihreiden oma uutisointi asiasta. Paremmin vihreiden ideologiaan olisi istunut slogan "Hei hummani hei", se kun kuvaisi paremmin vihreiden poukkoilevaa politiikkaa. Vihreiden vaalimanifesti.

Wikileaks.org verkkotunnus lakkasi toimimasta koska amerikkalaiset yritykset ovat kääntyneet vuotosivustoa vastaan. Dns-palveluista vastaava yhtiö sanoi irti sopimuksensa Wikileaksin kanssa. Ei hätää maailma pelastuu, sanoi suomen brändityöryhmäkin ja nyt Wikileaksiin pääsee suomalaisen palvelimen kautta tästä.

Helsingin Sanomat iPad-Hesarina. Lukijoiden mielipiteitä uudesta tavasta lukea lehteä. Muiden valmistajien "Padeja" ja hinnanlaskuja odotellessa, malttakaa mielenne.

Luksusta: Utön saarella.

Libero-lehden päätoimittaja Eliisa Alatalo voi joutua oikeuteen, herjauksesta. Nyt vasemmmistonuoret maistoivat omaa keskisormeaan. 

Finnair antoi sähköpostiohjeet rikkuri lentoemännilleen kuinka tulla töihin. Tiistaina lakon alettua Finnair ilmoitti aikeistaan siirtää toimintojaan ulkomaille. ”Aasiassa on miljoonia ja miljoonia ihmisiä, niin ei ole niin vakavaa, jos väkeä poltetaan loppuun”. Sanoo SLSY:n puheenjohtaja Thelma Äkers [HS-digi 3.12.2010]. Työnantajien EK:n Eeva-Liisa Inkeroinen paheksuu SAK:n puuttumista Finnairin työkiistaan. Paikallista sopimistahan EK on aina halunnut, miksi se ei nyt käy?

Wikileaksin Cable aineiston Suomi viestit.

Muutoksia Canal+ antennitalouksien kanavapaketteihin.

Kaksi yhden hinnalla. Israelissa myydään  t-paitoja, jossa on tähtäinkuva raskaana olevasta palestiinalaisnaisesta ja teksti ”Yksi laukaus, kaksi kuollutta”. Löytyy myös paita, jossa on tähtäinkuva lapsesta ja teksti ”Mitä pienempi, sitä pahempi”.  

Jäikö hyllytetyn paperiliiton Jouko Ahosen kohulausunnot näkemättä? Katsele ja kuuntele ne tästä. Ahonen puolustelee eläkeyhtiö Varman johtajille maksettuja huippu palkkoja.

Kukkopoika teki Kiesit. Toimitusjohtaja Nuutinen on luonut itselleen sellaisen ympäristön, jossa hän voi laukoa ihan mitä sylki suuhun tuo. Kirjoittaa Anne Nikka, Diili kilpailun hävinneestä Nuutisesta.

Brittilehti The Gurdian uskoo Wikileaksin paljastamat Yhdysvaltain hallinnon ja diplomaattien välisten viestien johtavan Yhdysvallat maailmanlaajuiseen diplomaattiseen kriisiin.  

Wikileaksin 29.11.2010 julkaiseman 250 000 dokumentin joukossa Martti Ahtisaaren nimi on 1167 dokumentissa.

USA:n armeija varoittaa Wikileaksia vaarallisista vuodoista.

Tervo puhuu taas asiaa.

Muistatko Tupla tai Kuitti ohjelman? Sitä esitettiin televisiossa 30 vuotta, alkaen vuodesta 1958 aina vuoteen 1987 asti. Pajari tunnettiin kansan keskuudessa Kirsti Rautiaisena. Kun silloisesta TES-visiosta kysyttiin, voisiko Kirsti Pajarin mies Tauno Rautiainen alkaa juontaa ohjelmaa, kieltäytyi hän kunniasta, mutta ilmoitti, että vaimo tulee kyllä. Pajarin tyttärentyttären muistokirjoitus julkaistiin Helsingin Sanomissa. Katsojan kommentti tietokilpailuista ohjelmassa Muistikuvaputki.

Euroopan talouskriisi saattaa romahduttaa asuntojen hinnat Espanjan aurinkorannikolla. Jos näin kävisi ei se suomalaiselle asunnonostajalle välttämättä olisi hyvä asia.

Uuden Seelannin kaivosonnettomuuden kaikki 29 uhria ovat kuolleet räjähdyksessä. During the rescue attempt, air released from drilling into the mine contained high levels of carbon monoxide and methane but little oxygen, according to police officials. [CNN 24.11.2010 GMT 0426]

Paperiliiton puheenjohtajalle Jouko Ahoselle halutaan antaa kenkää. Ahonen puolusteli johtajien jättimäisiä bonuksia, samaan aikaan kun paperitehtaita lakkautettiin. Jäsenistö on raivoissaan kautta linjan Ahosen lausuntojen vuoksi.

Onko Päivi Lipposella sisäpiirin tietoa Tampereen palosta? Hän kun väittää palon suunnatun maahanmuuttajia vastaan. Poliisilla kun ei ole mitään näyttöä että kyseessä olisi rasitinen rikos. Poliisi kertoo ottaneensa maanantaina yhden miehen kiinni epäiltynä osallisuudesta Tampereen tuhopoltoksi epäiltyyn tulipaloon.

Historiallinen päivä 23.11, tuona päivänä 1936 Life -lehti ilmestyi ensimmäisen kerran. HISTORIALLINEN PÄIVÄ linkki vasemmalla, päivittäin vaihtuvaan historialliseen tapahtumaan.

Pohjois-Korean tykistö tulitti Etelä-Korean saarta. Kumpi ampui ensin? Etelä-Korean armeija on täydessä hälytystilassa ja se on varoittanut kostavansa uudet provokaatiot. Tiistain välikohtausta pidetään vakavimpana sitten vuoden 1953, jolloin Korean sota päättyi.
Tietoa Koreasta.

SAK:n pitkäaikainen puheenjohtaja Lauri Ihalainen asettuu ehdolle eduskuntavaaleissa SDP:n ehdokkaaksi. Puolueen menestys on minulle tärkeää, ei henkilökohtainen, sanoo Ihalainen.

Mitä miljardilla eurolla saisi, suomalaisille. Irlantilaisille suomalaiset poliitikot heittävät kevyesti miljardin, mutta jos se pitäisi sijoittaa suomalaiseen hyvinvointiin, ei tulisi kuuloonkaan.

Kiinalainen luuri markkinoille.

Irlantia autetaan sanoi Jyrki Katainen. Minkäänlaisesta tuen ylärajasta ei ollut puhetta. ”Suomen kansalaisten suojaaminen on ainoa syy, miksi Suomikin voisi olla mukana tukipaketissa”, sanoi Katainen. Ahneus ei lopu. Irlanti ei aio nostaa 12,5 prosentin yritysveroa, tapahtui mitä hyvänsä. Ranskalaislähteen mukaan Irlantia pidetään Euroopassa ahneena. Lukijan kommentti:"Veronnostot Suomessa".

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on liittynyt Uuden Suomen blogi kirjoittajien joukkoon.

Amin Asikainen valmis ottamaan turpiinsa EM- ottelussa. Hienoahan se on että on rohkeutta yrittää, kommentoitiin tuopin äärellä ravintola Montussa, Aarne Tenkasen laulaessa taustalla "aamuyö".

Onko Ylen henkilökunnalla kaikki hyvin? Jo toinen tapaus lyhyenajan sisällä kun uutisankkuri tuo henkilökohtaisia asioitaan lähetykseen.

Robert Tyler on kirosana Rayanairille. Tyler on vuosia solvannut Rayanairia ja henkilökuntaa verkkosivullaan.

Nokian asema murtuu Suomessa.

Huhu: Applesta virtuaalioperaattori, se poistaisi puheluista ja datalta ulkomaanmaksut. Koska missä tahansa maailmaa olisit Applen virtuaalioperaattorin ulottuvilla.

Suomalaiset vuolevat kultaa kehitysmaista, säilyttääkseen asemansa Eu:n kasvavien rahoitusongelmien maksajina. 

Viestintäministeri Suvi Linden: Luoja varjelkoon minua presidentti Soinilta. Vaalikampanjansa avauksessa Porissa (SK 18.11.2010)

Kokoomus vaihtoi ruiskukasta Toivon lintuun. Halutaanko graafisen ilmeen vaihdolla viestittää myös poliittisen ideologian muutoksesta ”Lennämme tarpeen vaatiessa kukasta kukkaan”.

Norjan hyvä menestys maastohiihdossa perustuu Wada miehitykseen, Norja saa sisäpiiritietoa doping testauksista ja näin välttää kiinnijäämiset. Norjalla on viisi vaikutusvaltaista edustajaa Wadan hallituksessa. Näin väitti Ari-Pekka Kyrö Arto Nybergin ohjelmassa 14.11.2010

Oletko ajatellut ottaa influenssa piikin?

Kilpailu: Mitä kansanedustajien pitäisi tehdä uusille torkkupeitoilleen? Monella taholla torkkupeitot on ammuttu alas, mutta hyviäkin perusteluja kommentoijilta on tullut. "Mehevältä tuntuvasta aiheesta huolimatta, katson velvollisuudekseni ampua jutun alas. Peitot ovat suomalaista käsityötä kankaan kutomisesta lähtien ja niiden tekovaiheet työllistivät parikymmentä suomalaista. Tilauksen varsinaiselle toimittajalle jäi niistä käteen 2500 euroa. Käsintehtyjä kudottuja peittoja ei saa juuri tuon halvemmalla. Suomalainen käsityö saakin maksaa. Olisiko parempi vaihtoehto ollut kiinalainen halpatuontipeitto, joka ei olisi työllistänyt täällä ketään?", Kommentoi Joni S Pelkonen HS:n sivuilla.

Oletko miettinyt miltähän Radio Novan studio näyttää? Katso tästä ja hämmästy Ile Jokisen valtakuntaa.

Wikileaksin serverit 30 metriä syvällä kalliossa, palvelinsali kestää atomipommi hyökkäyksen. Katso 360° kuvia.

Satakunnan vihreät paljasti kaksi uutta ehdokasta. Tavoitteena on ainakin yksi eduskuntapaikka.

Kelpaa olla Googlella töissä...työntekijöiden palkat nousevat 10 prosenttia.

Espoolainen kauppakeskus Sello menetti alkoholin myyntilupansa myytyään keskiolutta alaikäisille.

Omituinen verkkosivu Googlelta, lupaa uutta projektia.

Vaino kirjoituksillaan tunnetuksi tullut Pauli Saarinen on blokattu pois Uuden Suomen puheenvuoro palstalta. Saariselle puolestapuhujiakin löytyy. Keskustelu jatkuu... ...SAFKA akvitistien vaatimus.

Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko puhuu verosankareista ja luikureista heidän oikeilla nimillään. ” Liliuksen viime vuoden jättitulo on lähes puhdasta ansiotuloa, siis sitä mitä me kaikki työtätekevät saamme työnantajiltamme. Vaikka kolmen miljoonan tienesteistä ottaa pois parinsadan tuhannen euron kapitalistisen pääomatulo-osuuden, ei veroprosentti ylitä edelleenkään neljääkymmentä". Kirjoittaa Huusko ja jatkaa, ” Tapaus on täysi mysteeri Suomen johtaville veroasiantuntijoille, joilta asiaa kysyin. Kyse voisi periaatteessa olla niin sanotusta taitavasta verosuunnittelusta, mutta kun sielläkin temppuvalikoima on rajattu. Liliuksen temppu on siten joko luikuritemppu, taikatemppu tai sitten verottaja on mokannut, mikä sekään ei olisi ensimmäinen kerta"

Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen kepuloi nyt netillä.

Kaarina opettaa nuorille käytöstapoja.

Yökerhon omistaja aikoo julkaista todisteita Kaarle Kustaan villeistä juhlista.

Juhantalon paluu ei ole pelkkä ilmoitusasia, kommentoitiin Kankaanpään kaupunginhallituksesta. Juhantalon ilmoitettua peruvansa eronsa kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tehtävästä. Kaken vekslailu saa riittää Pertti Koivumäki (kok) kaupunginhallituksen puheenjohtaja ilmoitti. Koplaaja Kake saa mennä, valtuustossa arveltiin seuraavan kokouksen päätöstä. 

Kasetti Walkmannien valmistus loppuu Japanissa. Vieläkö niitä valmistettiin, varmaan moni ajattelee.

Tyrvään Sanomat on valittu jälleen maan parhaaksi paikallislehdeksi. Saattaa olla paikallisesti, mutta mitä sanotte verkkoversiosta, eikö se ole hieman aneeminen?

HS ohjeisti toimittajiensa Facebook kirjoittelua.

Paavo Väyrynen kannattaa laajempaa pohjoismaista yhteistyötä EU:n hajoamista odotellessa.

Italian pääministeri Berlusconi seikkailee jälleen nuorten tyttöjen kanssa.

Keskustan entinen puoluejohtaja Jarmo Korhonen keksi tulla kiusatuksi puoluejohdon taholta kun ei saanut vaatimiaan ylityö korvauksia.